מה אוכלים היום?

מתכון לפיצה מוצרלה עם עגבניות מיובשות ורוקט

במתכון הזה הסלט נמצא על הפיצה, מה שמייצר חגיגה מושלמת של טעמים ומרקמים: אופים את הפיצה עם מוצרלה ושום, מוציאים מהתנור ומפזרים מעל סלט מרענן של עלי רוקט, עגבניות מיובשות, בצל סגול, גבינת פרמזן וחומץ בלסמי (מתכונים, אוכל)

פיצה עם מוצרלה נמסה וסלט מרענן מעל (צילום: sheri silver on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת בצק פיצה מוכן לפני אפייה, בטמפרטורת החדר (מתכון לבצק בהמשך)
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1/4 כוס + 2 כפות שמן זית
  • 220 גרם מוצרלה, פרוסה או מגוררת
  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • 2 כוסות עלי רוקט
  • 1 כוס עגבניות מיובשות, פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • מלח ופלפל שחור
  • גבינת פרמזן פרוסה דק או מגוררת

אופן ההכנה:

לחצו כאן למתכון לבצק פיצה שמוכן תוך פחות משעה

1. מעצבים את הבצק לפאי עגול או מלבן בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה או בנייר כסף משומן.

2. מערבבים את השום עם 1/4 כוס שמן זית ומורחים בנדיבות על הבצק. מסדרים מעל את המוצרלה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שהשוליים מזהיבים והגבינה מבעבעת.

4. מערבבים בקערה גדולה 2 כפות שמן זית עם החומץ הבלסמי, מוסיפים עלי רוקט, עגבניות מיובשות ובצל סגול, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל שחור.

5. מוציאים את הפיצה מהתנור, מניחים אותה למנוחה על קרש חיתוך למשך 5 דקות ואז מפזרים עליה את הסלט, חותכים את הפיצה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר