עוברת בין מפלגות?

סילמן: "הציעו לי להצטרף ל'ליכוד'", שהגיבו; "נתנגד בכל הכוח"

יו"ר הקואליציה חגגה את העברת תקציב המדינה, ובריאיונות טענה שנתניהו ניסה להניא אותה מממשלת בנט-לפיד בעבור חבירה לממשלה בראשותו. ח"כ יואב קיש בתגובה: "מעדיף לשבת באופוזיציה ארבע שנים" (פוליטי)

עידית סילמן (צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90)

יו"ר הקואליציה, ח"כ עידית סילמן מימינה, האכילה כובעים רבים באישור תקציב המדינה לשנים 2021 ו-2022. במבחן האמיתי של הקואליציה המורכבת בתולדות ישראל, סילמן, שלא כיהנה כחברת בכנסת מתפקדת קודם לכן, הצליחה להעבירו ללא בעיות, עם איחוד כל השורות.

הערב (מוצ"ש), בריאיונות שלאחר מרתון ההצבעות, טענה סילמן בריאיון ב'חדשות 12' כי ראש האופוזיציה בנימין נתניהו ניסה להעביר אותה לשורותיו, כדי להפיל את ממשלת בנט-לפיד: "קיבלתי שתי הצעות מהליכוד לעבור אליהם", אמרה.

חבר הכנסת יואב קיש מהליכוד, שהיה שותף במשא ומתנים מטעם הליכוד, כמו מול רע"מ, צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "מתחייב בזאת להתנגד בכל כוחי למי שיגיע עם הרעיון ההזוי לצרף את סילמן לליכוד. מעדיף לשבת באופוזיציה כל הכהונה ולא להכניס אנשים חסרי עקרונות לליכוד".

בנוסף, סילמן נקשרה לאחרונה עם יש עתיד, לאחר שדווח כי היא מנהלת מגעים מול יו"ר המפלגה, יאיר לפיד, על חבירה - אך בריאיונות הדיווח הוכחש: "לא הייתי בדיבור איתם", טענה.

סילמן סיפרה כי חוותה אלימות מטעם מתנגדים לממשלה: "מהרגע שהחלטנו להיכנס לממשלה ועד העברת התקציב קיבלתי איומים על חיי. לפני שבועיים תפס אותי אדם אחרי שתדלקתי בתחנת דלק במודיעין והטיח אותי פיזית לרכב. הבנתי כמה מילים יכולות להיות מסוכנות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

63
פעם שקרן תמיד שקרן בדאית......
דוד
62
צביעות נוזלת מהאוזניים עד כדי בחילה
שמחה דניאל
61
סילמן בערבית פירושו רעל
ללא שם
60
ביבי והחרדים גם רצו את מנסור עבאס וגם הבטיחו לו 53 מיליארד...שכחתם??? רק בן גביר וסמוטריץ מנעו זאת.....גם מבחינת גזירה כלכלית קשה אז ביבי מוביל בראש כשקיצץ 80% בקצבאות הילדים בשנת 2003 שכחתם??? אז לכאורה המגיבים פה צריכים לקלל את ביבי ראשון לפני ליברמן....גם אל תשכחו שביבי הוא נתן הכשר ולגיטימציה לצ
שמעון
59
שבי בשקט עם ידידך ליברמן, הבוס של פאינה ואבא של מיכל עם המיליונים, וכל מפלגת השחיתות הרקובה שלו ושלך. ובקשר לחמאס, אנו שמענו ויודעים בדיוק מי אלו האחים המוסלמים. אז תעבירו את וליברמן המושחתים כסף למשפחות השהידים....
ליאור
58
בכינית, מתנהגת כמו ילדה בגן!!!!!! קחי כבר אחריות על המעשים הניבזיים שלך ולכי הביתה.
נתנאל
57
רחמנות עלייך...אישה אומללה שלא מבינה יחד עם שאר חבריה כמה המוסלמים שמחים ומאושרים בגללם..אתם פשוט סתומים שלא מבינים את הפוליטיקה והתכמנות של המוסלמים..
אני
56
עגילים 10 שח. קמצנית מסריחה ומכוערת
ללא שם
55
אפילו השטן מסרב לצרף אותך לגיהינם
ללא שם
54
עידית החלאה מס' 1 במדינה. אישה מטונפת ומוסרחת. כלבה ארורה. מאחל לך מפלה ענקית בכל חייך. לשמחת כל עם ישראל אמןןןןןן
מנחם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: