סגירת מעגל

אברהם פריד חגג בבר מצווה של משפ' גרוס

לפני שמונה שנים, בעודם מאושפזים במצב קשה לאחר אסון ההדברה בו נהרגו שתי אחיותיהם - הבטיח אברהם פריד לחגוג עם בני משפחת גרוס בבר מצווה; השבוע - הוא קיים (אנשים)

סגירת מעגל מרגשת: רפאל יצחק אייזיק גרוס, שנפצע קשה ב'אסון ההדברה' לפני כ-8 שנים, חגג במוצאי שבת האחרון בר מצווה מרגשת במיוחד.

אורח מיוחד שהגיע לשיר ולשמח את חתן בר המצווה, היה גדול הזמר היהודי אברהם פריד, שבזמן האסון הגיע לשמח את בני המשפחה שהיו מאושפזים במצב קשה בבית החולים, ושם התחייב שיגיע לשמח את הנער כשיגיע לגיל מצוות.

"התרגשנו מאוד שאברהם פריד זכר אותנו ועמד בהבטחה שלו לשמח את החתן", אומרים בני משפחת גרוס בשיחה עם 'כיכר השבת', "שנה שעברה חגגנו בר מצווה לבן מיכאל שלמה, בגלל מגבלות הקורונה פריד לא יכל להגיע לאירוע ושלח לנו סרטון ברכה, השנה הוא הטריח עצמו והגיע לשמח אותנו".

לאחר האסון הנורא שטלטל את הציבור החרדי, נולדו למשפחת גרוס עוד 3 ילדים - בן ושתי בנות.

כזכור, בחודש ינואר בשנת 2014, בוצעה הדברה בדירת המגורים של משפחת גרוס בירושלים. המדביר יוסי ברקן החליט לעשות שימוש בחומר הדברה חקלאי שרעילותו גבוהה. החומר גרם למותן של שתי בנות המשפחה - יעל בת השנתיים ואביגיל בת הארבע והביא לאשפוז ארוך של שני הילדים של משפחת גרוס - רפאל יצחק אייזיק ומיכאל שלמה שניזוקו בשריר הלב וניצלו בחסדי שמיים מרובים. המדביר נשפט ל-3 שנים בכלא ושוחרר בחודש מרץ בשנת 2019.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
צדיק
יפית
20
הרב החסיד בעל המנגן רב אברהם פריד המלך, שהשירה שלו נובעת מתוך חסידות וקדושה אמיתית ומתוך יראת שמים טהורה. רק אחד כזה יודע לעמוד בדיבורו וראוי הוא לברך את כל עם ישראל שנזכה במהרה בקרוב לגאולה השלימה במהרה ממש אמן
שו"ת מן השמים
19
אפשטיין יא תותח!! האורגניסט שם מאחורה- אחד הבחורים המוצלחים בעולם הישיבות!!
יהודה הגיס
18
כל הכבוד אברהם מזל טוב
בהצלחה
17
מקסיםםם מגש ביותרר
נעלם
16
פריד המלךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!! זמר מטורף וגם אישיות..!!!!!
אני
15
אין פריד תותח
ללא שם
14
מענטש!!!! חסיד!!!! כהן איש החסד!!!
ללא שם
13
שימי יא תותח אתה מוכשר בטירוף ....
אני
12
גבר אמיתי פריד
ריבלין
11
אמאאא מרגש!!! פריד שליח אמיתיי
יהודיה
10
למה צריך.להגיד את שם המדבר? שכחתי את הפרו החשוב על אברהם פריד וזה גרם לי להתמקד במעשה ובעונש שלו . זהו ריצה עונשו . ממש לשון הרע גמור
ב.ט.
9
תמשיכו להביא דברים משמחים ובשורות טובות!!!!@
אוריה
8
שידעו רק טוב ונחת ושמחה אמיתית. אין על אברהם פריד בעולם!!
נועה
7
מדהיםםםם
.
6
אברהם פריד כל הכבוד לך כל הכבוד לך קידשת שם שמים ברבים! תמיד תזכה לשמח אנשים בראים ומאושרים. שיהיה לך ולכל משפחתך רק טוב כל הימים ברוחניות ובגשמיות. בברכת כהנים באהבה. יהודה דוד כהן-ירושלים .
דוד כהן
5
האמא אישה פשוט מהממת! היא באה לתיכון שלנו לפני שנתיים ... הביאו אותה בעשרת ימי תשובה והיא סיפרה את הסיפור שלהם עם מצגת פשוט מצמררת! אני לא ישכח כמה בכיתי מיזה זה עורר את כל התיכון בצורה מדהימהה! פשוט אישה חזקה ומיוחדת שמחזקת את כולנו! תודה מיכל!😘🙏 שלא תדעו עוד צער אף פעםם רק שממחהה תמידד!
.
4
איזה בן אדם יש את אלא שחצי עסוקים ואומרים נראה נשתדל והוא יש לו מלא הופעות ועדיין זכר את ההבטחה
חי
3
אין כמו פריד בעולם !!
יהושוע :)
2
איזה בן אדם זהבבב💛💛💛
ויווש
1
אברהם פריד אגדה מהלכת !!!!!!
ללא שם
יושבת
מ

אולי גם יעניין אותך:

עוד באנשים: