זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- טורטיות
- נקניקיות מכל סוג שאוהבים
- שמן לטיגון עמוק
רטבים לטבילה: פסטו, צ'ילי, מיונז / ספייסי מיונז
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
(צילום: אוראל בראל)
1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועליה מניחים נקניקיה. הנקניקיה צריכה להיות במרכז הטורטיה, אך בחלק התחתון שלה.
2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.
3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.
מגישים חם לצד מטבלים אהובים. אני ממליץ על פסטו, צ'ילי ומיונז.
אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!