מה אוכלים היום?

מתכון לנקניקיה בטורטיה: נשנוש קליל מ-2 רכיבים

מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת עיגולים קטנים ופריכים של נקניקיות מצופות בטורטיה קריספית שמגישים עם מטבלים בצד - נשנוש קל ומהיר הכנה שלא מצריך ידע מיוחד ועדיין תתקבל תוצאה יפה שפשוט כיף לאכול. יאללה, תקראו לכולם (מתכונים, אוכל)

נקניקיה בטורטיה או הוטדוג רול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • טורטיות
  • נקניקיות מכל סוג שאוהבים
  • שמן לטיגון עמוק
רטבים לטבילה: פסטו, צ'ילי, מיונז / ספייסי מיונז

    אופן ההכנה:

    צפו באופן ההכנה:

    (צילום: אוראל בראל)

    1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועליה מניחים נקניקיה. הנקניקיה צריכה להיות במרכז הטורטיה, אך בחלק התחתון שלה.

    2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.

    3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.

    4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

    מגישים חם לצד מטבלים אהובים. אני ממליץ על פסטו, צ'ילי ומיונז.

    (צילום: אוראל בראל)

    אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר