נקניקיה בטורטיה או הוטדוג רול
נקניקיה בטורטיה או הוטדוג רול (צילום: אוראל בראל)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • טורטיות
  • נקניקיות מכל סוג שאוהבים
  • שמן לטיגון עמוק
  • רטבים לטבילה: פסטו, צ'ילי, מיונז / ספייסי מיונז

אופן ההכנה:

אאא

צפו באופן ההכנה:

  (צילום: אוראל בראל)

1. מניחים טורטיה על קרש חיתוך ועליה מניחים נקניקיה. הנקניקיה צריכה להיות במרכז הטורטיה, אך בחלק התחתון שלה.

2. בעזרת סכין, חותכים את שולי הטורטייה ומגלגלים לרול מהודק.

3. נועצים 4 שיפודי עץ ב-3 רולים שצמודים זה לזה ואז חותכים את הרולים לפרוסות בין שיפוד לשיפוד.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

מגישים חם לצד מטבלים אהובים. אני ממליץ על פסטו, צ'ילי ומיונז.

 (צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!