נתניהו על מחדל הקורונה

'שבנט יכתוב ספר איך להיכנע למגיפה' • צפו

ראש הממשלה לשעבר מנה את כשלונות הממשלה במחדל גל האומיקרון האחרון, ואמר שבנט יעתיק עוד ספר, איך להיכנע • יו"ר ש"ס דרעי האשים: "הם משחקים במספרים" • צפו (בארץ)

נתניהו, היום (צילום: ערוץ כנסת)

לאחר ישיבות הסיעה של שרי הממשלה, כינס ראש האופוזיציה וכן שאר ראשי סיעות האופוזיציה את הסיעות שלהם, ותקפו את הממשלה על מחדל הטיפול בנגיף הקורונה, וכן דיברו על פרשיית הריגול.

נתניהו אמר בפתח ישיבת סיעת הליכוד בכנסת: "אנחנו בעיצומן של טלטלות רבות וימים יגידו מהי עוצמתן. אחת מהן נראית לעין כולם וזאת התפשטות מגיפת הקורונה. אנחנו סיימנו את כהונת הממשלה הקודמת באפס מתים, אפס חולים קשים, כמעט באפס מאומתים. תוך קצת יותר מחצי שנה, אחרי שדורגנו במקום ה-5 בהצלחה בעולם במאבק בקורונה, הגענו למקום הראשון בעולם בתמותה לנפש. זה קרה בגלל שהממשלה הזאת לא עשתה כלום. היו פה 3000 מתים בחצי שנה, כשיש לנו חיסונים".

"בנט", הבהיר נתניהו, "אמר: 'העם שלנו הולך ומת'. והנה עכשיו יש לנו 3,000 מתים עוד מעט, בקצב הולך וגדל, כשהממשלה הזאת לא עושה כלום כדי להציל חיים. 1,000 מהמתים האלה נרשמו כשכבר היה החיסון השלישי שקנינו והזמנו ורק ביקשנו מהם לשלוח מטוס ולהביא אותם".

עוד אמר נתניהו, "הם לא סגרו את המדינה לכניסת וריאנטים, לא מנעו התקהלויות. לא היה צריך ללכת לסגר, אלא צעדים פשוטים. הם לא עודדו בעוצמה את החיסון השלישי והרביעי. כתוצאה מזה נפטרו אנשים רבים".

"בנט", הוסיף נתניהו בעוקצנות, "כתב ספר 'איך לנצח מגיפה', היום הוא צריך לכתוב ספר 'איך להיכנע למגיפה'. הם ״מכילים מתים״. הם אחראים לכך שיש כל כך הרבה מתים, שיש כמעט 300 מונשמים, דבר שלא היה בתקופתנו, ויותר מ-1200 חולים קשים. לא הגענו למספרים כאלה, וזה כשיש חיסונים ואין ממשלה! יש חיסונים ואין ממשלה. יש חולים ואין ממשלה".

גם יו"ר שס חבר הכנסת לשעבר דרעי נאם בפתח ישיבת הסיעה ועסק גם הוא בנושא הקורונה, "ישנם מתים רבים שמתים ללא שום צורך. בשבוע האחרון אנחנו המדינה עם יחס התמותה הגבוה בעולם. גם בשיא הקורונה".

"לצערי הרב משחקים במספרים", האשים דרעי והוסיף, "זו הפקרות מוחלטת של חיי האזרחים שלנו, הזדעזעתי שבנט דיבר מאות מילים על כמה נושאים ולא מילה אחת על מצב הקורונה בישראל".

לגבי פרשיית הריגול אמר דרעי: "ניסו להפוך את זה לנקודתי שזה רק עד מדינה אחד, והיום הכל התפוצץ, אני אומר לכם שזה קצה הקרחון, יוסיפו עוד מאות ואלפים אנשים שעקבו אחריהם. לסדום היינו לעמורה דמינו, לא רוצה לדבר על עצמי ועל קרוביי, חייבים להחזיר את אמון הציבור למערכות הללו - המשטרה, הפרקליטות ובתי המשפט, חייבים להקים גוף נייטרלי לגמרי, עם סמכויות חקירה"

יו"ר הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ' אמר בפתח ישיבת הסיעה: "בישראל בוצעה הפיכה שלטונית". סמוטריץ׳ הגיש הצעת חוק לפיזור הכנסת בדברי ההסבר לחוק נכתב: "הגילויים בפרשת פגסוס הם ללא כל ספק אחד האירועים הדרמטיים בתולדות הדמוקרטיה הישראלית."

ועוד נכתב, הממשלה הנוכחית, שהיא המרוויחה העיקרית מההפיכה השלטונית שבוצעה בחסות מערכת אכיפת החוק, נגועה בניגוד ענייני קיצוני ואינה יכולה להוביל את הליך התיקון הקריטי הזה ולזכות לאמון הציבור. על כן מבוקש לקבוע בהצעת החוק הזו כי הכנסת העשרים וארבע תפוזר באופן מיידי וכי בתוך תשעים ימים יתקיימו בחירות חדשות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

27
בנט הוא הנגיף שהדביק את כולם !!! לפני שמונה וחצי חודשים , הוא קיבל מדינה עם 10 חולי קורונה בלבד , והנה המצב נהיה גרוע יותר מאז שהחל הנגיף בארץ !! חייבים להדביר את שלטונו בצורה פוליטית וללכת לבחירות .
יעקב
26
אחרי המגנטומטרים דומני שביבי יכול לכתוב ספר איך להכנע לטרור
james
25
בזכות החיסונים שרכשת דאגתה, נלחמתה להצלת הרבה אנשים מהמגיפה נכון שיש תופעות לוואי לחיסונים והרגשנו לא טוב עדיף חיסון מאשר מוות . מקווים שתחזור בקרוב מאד
גרוס
24
ראש ממשלה "פסיכי" גפני צדק ממשלה שמכילה מתים ומזלזלת בקדושת החיים ,... מכחישה ומעלימה מידע מהציבור שהפקירה ציבור שלם ובמיוחד הפקירה חיים..ועושה דילים פוליטים על גב בריאות הציבור.... והכל בשביל הכסא והטייטל....ממשלה שהיא בהחלטותיה ביזיון וזילות הכנסת
עמנואל
23
חזק ואמץ אלוקים איתך.איש דגול
ברק
22
ממשלה של ליצנים
גלעד
21
ראש הממשלה הטוב בהיסטוריה מי יתן ותחזור כמה שיותר מהר להנהיג את המדינה !!!
ועקנין
20
הזוי שהמשפט ההזוי הזה ממשיך, תעודת עניות למערכת המשפט הישראלי
בראל
19
תמשיך בכל הכוח ערך החיים אצלך היה מעל הכל .!!!!!!!!!!!! ואכן אין ממשלה יש נוכלים יותר נכון דיקטטורים קטנים .
דוד
18
להעמיד לדין את הראש החולה הזה בנט יחד גם הכלב הורוביץ והחלאה שאשא על רצח עם צבינו אותם זה לא מענין כמה מתים יש העיקר הכיסא
עילאי
17
חברה...רק משיח. רוצים את מלך המשיח עצמו שינהיג. גם ביבי יקבל אותו ברצון ובשמחה. תבקשו מהשם את ההההמנהיג ההההאמיתי.
השם מעורר אותנו לבקש את המשיח בדחיפות!!!
16
צריך לבקש ממך סליחה על תפירת התיקים ועינויי הדין השקריים! אתה המנהיג צח והכי טוב שהיה ויהיה למדינת ישראל
גיורא
15
אכן כן !!! ונבקש שהקב"ה יעביר את ממשלת הזדון הזאת....
בנאדם
14
זו הכותרת הכי מדוייקת שיכולה להיות. הראש חולה וכל הגוף סובל.
פרץ
13
נמצא וירוס קורונה חדש ושמו בישראל "בנטקרון" על-שם ממציא השיטה איך לרפא את הקורונה תוך 3 שבועות. ב נ ט ק ר ו ן גורם לטמטום ולשקרנות. ראו הוזהרתם!
עומרי
חחחחחחחחזקקקק
ללא שם
12
איזה קלאסה של בן אדם! איפה הוא ואיפה חבורת החבובות שיושבים ומחממים את הכסאות שלהם ואת חשבונות הבנק שלהם
זליכה
11
בנט ניכשל מוסרית ,אנושית, פוליטיט בגדול!!!
כלפון
10
כ"כ נכון, זאת ממשלה????
טל
9
תחזור כבר !!!
דיייי נמאס מהממשלה הזאת!!!!
8
אין עליכם סמוטריץ' ודרעי תמשיכו כח עד שהממשלה הרעה הזאות תיפול
אא
7
כל מילה חצובה בסלע!!!!! אתה חייב לחזור להנהיג את המדינה!!!
רזיאל
6
תאמין לי אין שני לך בורכת משמים
יניב
5
עאלק ראש הממשלה ראש המחלה!!!!!! אין תקנה לבנאדם ביבי תחזורררר צריכים אותך, גם כשאתה לא ראש ממשלה אתה דואג❤
אין עוד מלבדו⬆
4
בנט התנהל נכון ב"מגיפה" נתניהו דוקא נראה דמגוג בגרוש
גר
אז אתה כנראה מזרע עמלק, כי אתה מסכים להכיל את המתים ב100 מתים ליום. במילים אחרות אתה משתתף ברצח המונים עם חברך בנט הרוצח.
צדיק המסיכות
3
אין ממשלה, אין מנהיגות, אין הוזלות מחירים, אין כיבוד פרטיות של אנשים, כל התחלואים בממשלה אחת מיותרת וחצופה.
דניאל
2
חה חה דרעי מאשים אחרים שמשחקים במיספרים....כמו מספרי שוחד או מספרי העלמת מס...או משחקי ערבות...
דרעי הזכאי
1
אלוף עולם אתה אין עלך תחזור מהר
ליאון

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: