הפגנות הסלולר • צפו

3 חנויות נכנעו, המפגינים התמקדו ברביעית

אחרי הפגנות וניפוץ חלונות ראווה, שלוש חנויות סלולר נכנעו לסחיטה והחלו למכור רק פלאפונים בכשרות ועדת הרבנים. חנות אחת עדיין לא עשתה זאת והערב ההפגנות נמשכו (ארץ)

ה‏מאבק על חנויות הסלולר בגאולה: אחרי הפגנות וניפוץ חלונות ראווה, שלוש חנויות סלולר נכנעו לסחיטה והחלו למכור רק פלאפונים בכשרות מוועדת הרבנים.

הערב (שני) ההפגנות המשיכו במלוא העוז ועשרות הגיעו להפגין במרכז כיכר השבת אל מול החנות הרביעית שטרם נכנעה לרצון המפגינים.

במהלך המהומות נופץ חלון הראווה של החנות, בנוסף, המפגינים פוצצו שני צמיגים של ניידת משטרה וגרמו נזקים רבים לחנות, כוחות משטרה שהגיעו למקום פיזרו את המפגינים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
נכנעו לטירוריסטים סחיטה ואיומים שלטון איראני- חיזבלאי- סיקריקי אתם נצחתם עלו בכוחם לג'יאהד עולמי ברכה והצלחה גדודי עז א-דין אלקאסם
גיוואלד
19
החרדים האסון של עצמם. מי יציל אותנו ממשמרות המהפכה?
יוחנן
18
יועז הנדל התותח
בהצלחה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: