הטבח באלעד

שר הביטחון גנץ: "נתפוס את המחבלים, נפגע במעורבים"

שר הביטחון, בני גנץ, ביקר הערב בחפ"ק המשותף שכל כוחות הביטחון המשתתפים במצוד אחר המחבלים מהטבח בעיר אלעד: "נחליט את ההחלטות שלנו בפורומים הנכונים" (צבא)

על רקע הביקורת נגד התנהלות ממשלת בנט-לפיד בצל גל הפיגועים הרצחניים והקריאה לחסל את מנהיג חמאס, יחיא סינוואר, שר הביטחון בני גנץ אומר הערב (מוצ"ש) כי ההחלטות יתקבלו בפורומים הנכונים בלבד.

גנץ ביקר הערב בחפ"ק המשטרתי המשולב של משטרת ישראל, צה"ל והשב"כ ביחד עם מפכ"ל המשטרה רב ניצב יעקב שבתאי, מפקד המחוז ניצב אבי ביטון, מפקד מג"ב ניצב אמיר כהן, ראש אגף המבצעים במשטרה ניצב סיגל בר צבי ומפקד אוגדת איו"ש תא"ל אבי בלוט.

בסיום הביקור אמר שר הביטחון: "אני מסיים ביקור בחפ"ק המשותף של צה"ל, המשטרה והשב"כ שעוסקים במצוד אחר המחבלים ועושים עבודה טובה ומסורה. אנחנו נלכוד את המחבלים ונפגע בכל המעורבים באירוע הזה".

לדבריו: "אנחנו נמצאים בימים מתוחים מול טרור אכזרי. צה"ל, השב"כ ומשטרת ישראל פועלים בשיתוף פעולה בכל המקרים ואנחנו בודקים ושוקלים את צעדינו. נחליט את ההחלטות שלנו ונעשה את זה בפורומים הנכונים, ובהם בלבד".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

29
הכותרת עצבנה אותייי מה זה נתפוסססס?? נתפוס וזההוווו? הם צריכיםם גריסה שתי הבמות האללהההההההה!!!! נץפס עלאק אהבתייי שר הבטחוןן!!!
.
28
גנץ אתה ישן... בר לב תפס אותם והעמיד אותם לדין הם נשפטו ע"פ עומר...
שכם בן חמור
27
האיומים של גנץ: אנחנו נתפוס אותם... האמא שלהם: בבקשה תעזור לי למצוא אותם אני כבר מחכה למשכורת ולשיפוצים בחדר שלהם.. רק תשאירו אותם אצליכם יהיה לו תנאים יותר טובים ממה שהיה להם בבית.... איזה מדינה הזויייה יש לנו!!!!!!!! ה' רחם עלינו ושלח לנו משיח במהרה!!!!
מדינת צחוק
26
הוא שכח להגיד בעז''ה
אאא
25
תעשו משהו מפחד ללכת לבית הספר שמחר זה לא יהיה אבא שלי או אמא שלי תעשו להם סגר אולי
איציק
24
ממשלה חמורהההה
יע
23
חכם!
איכסס ערבים
22
תתחילו לעבוד פחדנים.
בדיחה
21
בטח.... ממשלה כושלת, גנץ שר ביטחון כושל, הייתי מצפה ממנו להיות גבר ולפרק את הממשלה בגלל המצב הביטחוני המזעזע, הוא הרי רוצה למצב את עצמו כ"מר ביטחון" הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לדקלם "נגיע למחבלים".., ממש מרגש אותנו.
מישהו
20
ממשלה טובה מונעת רציחות ומאפשרת חיים. ממשלה כושלת תופסת רוצחים וסופרת מתים.
תל אביב
אפילו לא תופסת היא מלטפת ומשלמת להם מיליארדים. הזןי איך יהודים ערב רב מתנתקים מהתורה ונהפכים לחיות רעות גרועים מגויים.
בושההההההההה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: