מה נאכל היום?

טורטיה עם פטריות, בצל ותערובת גבינות ניגרות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת ארוחת ערב ערבה לחיך, ממצרכים שיש בכל בית, ללא צורך בקפיצה לסופרמרקט: טורטיה הממולאת בפטריות, בצל וגבינות ואז מטוגנת במחבת או נאפית, לקבלת מרקם קריספי - וכבונוס, היא מסבירה כיצד לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ואיך "לשחק" עם המתכון (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מבשלות בכיכר)

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 טורטיות
  • 11 בצלים לבנים, קצוצים דק
  • 4 פטריות פורטבלו, קצוצות דק
  • 4 פטריות שמפיניון, קצוצות דק
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה מלוחה

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל יחד. מתבלים, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

2. ממלאים בטורטיה ומגלגלים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
איזה טורטיות הכי מומלצות אשמח להמלצות תודה .
טלי
של מאסטר שף
עזית חממי
10
אין על הפשטות והצניעות של מורן . כשרואים אותך -מבינים כמה הצניעות באמת יפה , את נראית נהדר! אחלה מתכון .
רותי
9
אלופה
רות
8
אלופה אמיתית ,עים תת תנאים כאלה ,בלי תנור ,את מצליחה להןציא כאלה מתכונים ,קילם וטעימים ותמיד אקטואליים .
שושי
7
אליפות העולם!!! גם השניה ההיא החדש הכינה השבוע משהו עם טורטית גם משהו מדהים התחילו להפגיז כאן
:(
6
אלופה ! כל פעם לומדת ממך המון עיצות טובות חוץ מהמתכון עצמו . אין חכם כבעל הניסיון.
מירי
5
הכמויות לא נראות הגיוניות כמה בצלים באמת צריך? ואם אני שמה פטריות יותר קטנות מסלסילה כמה צריך?
שירה
4
מורן יקרה , ניראה שחתכת את הבצל עם סכין בשרית ואחר כך עברת לסכין חלבית אחרי שהיה מוכן וחם, בעיה לחתוך בצל שזה דבר חריף בסכין בשרית לתבשיל חלבי, חוץ מיזה ניראה טעים אש
מסעודה
3
מצטערת, לא מצליחה להבין ממה אתן מתלהבות? יש לי מתכון יותר מוצלח ופי 1000 יותר קשה: פיתחו שקית של לחם פרוס, הוציאו מהמקרר גבינה, פתחו מגירה והוציאו סכין חלבי, מירחו על הלחם, מתכון קשה מאוד- אבל שווה את המאמץ! בתיאבון
......
2
תקשיבי את אלופהההההההההה איזה מתכונים תודה רבה אני ממש נהנת
מיכל
1
תפרגני לעצמך ,קערות יותר גדולות ,הרבה יותר קל לערבב .
עיצה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: