מה נאכל היום?

מתכון לטורטיה עם פטריות, בצל ותערובת גבינות ניגרות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת ארוחת ערב ערבה לחיך, ממצרכים שיש בכל בית, ללא צורך בקפיצה לסופרמרקט: טורטיה הממולאת בפטריות, בצל וגבינות ואז מטוגנת במחבת או נאפית, לקבלת מרקם קריספי - וכבונוס, היא מסבירה כיצד לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ואיך "לשחק" עם המתכון (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מבשלות בכיכר)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טורטיה עם פטריות, בצל ותערובת גבינות ניגרות (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 טורטיות
  • 11 בצלים לבנים, קצוצים דק
  • 4 פטריות פורטבלו, קצוצות דק
  • 4 פטריות שמפיניון, קצוצות דק
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה מלוחה

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל יחד. מתבלים, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

2. ממלאים בטורטיה ומגלגלים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר