מחאת הטלפונים

הפגנה אלימה בבני ברק; חמישה נעצרו • צפו

הפגנת מחאה של כמה עשרות בני אדם נגד חנות למכירת טלפונים בבני ברק הפכה לאלימה. דלת החנות נופצה והמשטרה עצרה מספר מפגינים שהפרו את הסדר (אקטואלי)

הפגנת מחאה של כמה עשרות בני אדם נגד חנות למכירת טלפונים בבני ברק הפכה הערב (שלישי) לאלימה. המשטרה עצרה מספר מפגינים שהפרו את הסדר.

תחת הכותרת "סורו נא מעל אהלי הרשעים האלה", פורסמו מודעות הקוראות לציבור לבוא להפגין נגד "חנויות הפלאפונים הבודדות שנשארו ללא פיקוח ומאיימות על תושבי העיר וצאצאיה".

ההפגנה הערב התקיימה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק, נגד חנות שלטענת המפגינים מוכר מכשירים פסולים, אך ככל הנראה מדובר בחנות שמסרבת לשלם עבור הכשרות אך מקפידה על מכירת מכשירים כשרים.

בתוך זמן קצר הפכה ההפגנה לאלימה כאשר המפגינים ניסו לפרוץ אל החנות ולבסוף אף שברו את דלת הכניסה אל החנות. מספר בני אדם נפצעו בעקבות שבירת הדלת ופיזור הזכוכיות בכל האזור.

בשל ההפגנה, חסמה המשטרה לתנועה חלק מרחוב רבי עקיבא, ורק כעבור זמן רב הגיעו למקום שוטרים שפעלו להשבת הסדר ועצרו חמישה מפגינים, שנטלו חלק במחאה האלימה.

"וונדליזם לגמרי", סיפר בעל החנות בסרטון שרץ ברשתות החברתיות, "שוברים לנו את הדלת, הפגנה, אנשים אלימים, זה לא דת ולא יהדות, לא שום דבר, זה נגד כל מה שאנחנו מכירים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
אותם שוטרים שהגינו בגופם אך לפני חודשיים על תושבי בני ברק ממרצח אכזרי. תחשבו על זה! הם לא אנשים רעים!
מחשבה
27
חילול השם בושה וחרפה המארגנים יתנו תדין
משה אמת
26
בל תשחית נו,מקיימים כשבא לכם , אצלכם הכל בלהרוס לשבור כדי להשיג מה שהנעם חפצים מו בני דודנו , אני באה מבית דתי חיריייידי, תתתבייישווו
פונני
כמו שאת אומרת זה לא כל החרדים כחה זה חילול ה נוראי
ללא שם
25
תזכרו אסור לבחור לא ש"ס שרק עכשו נכנס עמרם כנפו לכלא ולא דגל המחללים שם שמים
יוני
24
יש אנשים שלא גדלו ונראה כאילו לא רוצים לגדול עוד חבלל
1
23
בושה וחרפה...
דוד מהפריפריה
22
זה לא יפה מה שעשו
האיש הדואג
21
הייינו שם ממש שפיכות דמים היכן הרבנים שארגנו אתהמחאה השקטה??? לאן נעלמו המון מוסת ופרוע בושה וחרפה
מוישי
או פה צריכים הרבנים לץת את הדעת הגיע זמן לא לדתוק , ותת לפטרעם לעשות מה בא רוחם?.. ראו גומה בבר אילן מתקדמים מקדמים פרויקטים טובת כל העם , לא מוצא חן שורפים בוזזים משייתים דיי לפשע הזה גועל נפש הרי רכהת זה הרהנ יותר בטיחותי פחות זיהום אויר ובבר אילן כולם יוגעים איזה רחוב זה אז סגר וניקיון לא מדבר אל
פיני
20
זה שהם שוברים והורסים זה מראה שהבעיה היא בהם ולא בנו ויכול להיות שהם יענשו יותר על החילול ה' שהם עשו מאשר אנשים שמחזיקים בסמארטפון וחבל שאותם אנשים מייצגים את המגזר החרדי כי זה ממש לא נראה ככה!
אנונימית
19
😡 משנאים את הדת! מה ההבדל בין המוסלמים הקיצוניים המטורפים לאותם קיצוניים נורא ואיום
משה
צודק אני כל הזמן אומר את זה
ל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: