באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סופלה שוקולד קליל ומנצח, שגם ילדות שאוהבות מטבח יכולות להכין בעצמן. עם כדור גלידת וניל בצד וקורטוב של אבקת סוכר מעל - אתם מסודרים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר, מופרד לקוביות
  • 6 כפות שמן
  • מלח
  • 1 ביצה גדולה
  • 5 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח תופח, מנופה
  • 6 קוביות שוקולד - לסיום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בבן מארי ממיסים לחלוטין את השוקולד ומערבבים עם השמן. מוסיפים מעט מלח ושוב מערבבים.

2. בינתיים, בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והקמח, עד לקבלת קצף אוורירי.

3. מורידים מהאש את השוקולד ומאחדים קערות באיטיות.

4. מוזגים לתבניות אישיות עד לגובה 3/4. מטביעים קוביית שוקולד במרכז כל סופלה ואופים 10 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (87%)

לא (13%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
למה היא תמיד עושה מתכוונים שכולם מכירים
שיר
דווקא אני אוהבת להתנסות בוארייציות שונות לאותו מתכון . ניסיתי הרבה מתכונים עד שמצאתי את האחד שלי .
טלי
נראה שיש כאן מישהי שתמיד מחפשת לכתוב משהו שלילי
יעל
זו גם תחושתי
פנינה
7
טיפ כדי שכולם יצאו באותה מידת אפיה , רך בפנים ואפוי בחוץ אני שוקלת במשקל את אותה הכמות .
רחל
6
זה לא קצת מידי ביצים . ברב המתכונים צריך 4?
חני
שימי לב שיצאו לה רק 6 סופלה ... תכפילי מראש ב4.
מירי
5
כמה אפיה צריך לשים אם אני שמה קמח רגיל ולא תופח?
הדר
4
באיזה קערה להשתמש?אפשר גם רגילה
כן
3
ניראה מהמם תודה רבה אני רצה להכין👍👍👍👍👍
שירה
2
ממליצה להכין הכנתי יצא טעים מאוד
שירה
1
תפסיקו להקניט אותה חלאס
יחיאל פרידמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: