כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון לפילה סלמון מושחר עסיסי ברמות

סלמון המצופה בתערובת תבלינים מנצחת של פפריקה, צ'ילי, פלפל, טימין, בזיליקום ואורגנו ונצרב במחבת עד למצב שהוא ממש שחור. כן, זה טעים בטירוף בדיוק כמו שנשמע (מתכונים, אוכל)

6
כיכר אוכל | כיכר השבת | ח' באדר | 01.03.23
עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר
עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כף אבקת בצל
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית טימין
  • 1/4 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש
  • 4 נתחי פילה סלמון, ללא עור
  • 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה, מומסת

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הפפריקה, הצ'ילי הגרוס, אבקת הבצל, המלח, הפלפל הלבן והשחור, הטימין, הבזיליקום והאורגנו יחד בקערה קטנה.

2. מברישים את פילה הסלמון משני הצדדים ב-1/4 כוס מרגרינה ומפזרים מעל את תערובת התבלינים בצורה אחידה.

3. מחממים 2 כפות מרגרינה מומסת במחבת גדולה וכבדה, על אש גבוהה. מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד שהוא משחיר, 2-5 דקות. מרימים את הפילטים, מוסיפים את שאר המרגרינה המומסת למחבת והופכים את הפילטים לתוך המרגרינה. מבשלים עד שהצד השני משחיר והדג מתפורר בקלות עם מזלג, 3-5 דקות.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
תודה על המתכונים- אבל רחמנות, למה מרגרינה??? תנסו שמן קוקוס יוצא עדין עסיסי וגם הרבה יותר בריא
שלי01.03.23
שמן זית
אפשר גם07.03.23
3
השחור זה פשוט שרוף? דברים שרופים מכילים חומרים מסרטנים
חדחד05.03.23
נכון מאוד
אמנון טיטינצקי18.05.23
2
נראלי לשחור הזה קוראים שרוף... זה מסוכן....
שושי05.03.23

הצגת כל התגובות

1
חחח... יצא שרוף ועשו מזה מתכון.
ערן08.03.23
דגים

מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

ורד כהן | 28.12.23

בטוב טעם

קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

כיכר אוכל | 27.12.23
ש

סטארקיסט מגישה:

סופגניות טונה מפנקות לערבי לביבות

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם

לרגל תשעת הימים

דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

אוראל בראל | 24.07.23
ש

לרגל תשעת הימים

עם סטארקיסט המנה טעימה יותר

כיכר בשיתוף סטארקיסט | מקודם
ש

אביב הגיע ואיתו ההוצאות:

 קבלו הלוואה שתחסוך לכם זמן וכסף עם תנאים מעולים!

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם

לכבוד שבת

לא צריך מנה עיקרית: סלמון צרוב עם בטטות מתובלות

כיכר אוכל | 19.01.23

מה נאכל היום?

מפנקות ב-35 דקות: קערות סלמון ואורז

כיכר אוכל | 16.01.23

מה נאכל היום?

מבחוץ פריכות, מבפנים נימוחות: קציצות סלמון אפויות

כיכר אוכל | 08.11.22

מה נאכל היום?

ברבע שעה בלבד: דג מצופה פירורים ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 07.09.22
ש

מודל מנצח

להקים עסק דיגיטלי מניב: הכירו את סמרטה

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

לכבוד שבת

פילה אמנון בסגנון מרוקאי אותנטי

חיה דר | 25.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

סלמון צרוב ברוטב ויניגרט הדרים וג'ינג'ר

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 03.08.22
ש

מה אוכלים בתשעת הימים?

שווארמה דגים בטורטיה עם טחינה עמבה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה אוכלים בתשעת הימים?

קציצות דגים עסיסיות ברוטב פלפלים פיקנטי

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 01.08.22
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושט בציפוי זעתר פריך לצד סלט נקטרינות

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

מיוחד לשבועות

סלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים

אוראל בראל | מקודם

מיוחד לשבועות

מהיר וחגיגי: לברק ממולא בעשבי תיבול

אלימלך לוין | עריכה: חיה כהן | 31.05.22
ש

מיוחד לשבועות

שיפודי סלמון וכרישה לצד בטטות מדורה

הדסה בן מוחא בשיתוף אלקטרולוקס | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

השנה יותר מתמיד

ערב זיכרון ייחודי לחללי צה"ל יתקיים בבית שמש

אסף מגידו | מקודם
ש

שבועות - התחלנו

סיגר אפוי במילוי דגים עסיסי והמון טחינה בצד

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

שבועות - התחלנו

סביצ'ה חגיגי לשבועות (או צהריים מפנקת)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם