כיכר השבת

מתכון למאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל

הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה (מתכונים, אוכל)

1
כיכר השבת | ו' באלול | 01.09.14
מאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל
מאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם קמח
  • 1 חבילת חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • למלית:
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1/4 חבילת גבינה מלוחה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רגע לפני: הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• שמים בקערת מיקסר את הקמח, החמאה (חתוכה לקוביות, כדי להקל על הלישה), השמן, המים והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. שומרים בקירור למשך שעה.

הכנת המלית:

קוצצים דק את הבצלים, מחממים שמן במחבת בינונית ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 3 דקות נוספות.

• ממתינים שהבצל והפטריות יצטננו מעט, מסננים מנוזלים ומעבירים אותם לקערה. מגרדים את הגבינה המלוחה בעזרת פומפייה ומוסיפים לקערה. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

הכנת המאפים:

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר 30 ס"מ.

• מחלקים כל עיגול בצק, ל10-12 משולשים שווים.

• בחלקו הרחב של כל משולש מניחים מעט מן המלית ומגלגלים בעדינות לכיוון החלק הצר.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את הקרואסונים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
עם כמויות גרמים אנחנו עובדים עם כוסות וכפות לא לכל עקרת בית יש משקל מטבח!!!!!!
יפה02.09.14
אולי גם יעניין אותך
לחמים ומאפים

מתכון ללחם בצל אוורירי שיתחסל בטרם תפרסו אותו

כיכר השבת | 21.12.23

מהיר וקל

ביצה בקן- ארוחה מושלמת ברגע 

ורד כהן | 17.12.23

ארוחה מפנקת

בייגל ירושלמי במילוי גבינה צהובה: מאפה מנצח

ורד כהן | 30.11.23
ש

מיוחד לפורים

חצ'פורי אוזני המן ענק במילוי בשר מענג

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם

מאפייה ביתית

סימיט: בייגל טורקי משגע שכולם יאהבו

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.02.23
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

באנו לשדרג

מינימום טרחה, מקסימום הצלחה: מאפי פיצה אישיים

כיכר אוכל | 18.01.23

ליד הקפה

רך וממכר: לחם בננות ופקאנים מהיר

כיכר אוכל | 03.01.23
ש

מה אוכלים היום?

קלצונה במילוי עסיסי של פרגיות וירקות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מיוחד לחנוכה

מתכון מהיר במיוחד לקרואסון פיסטוק

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 24.12.22
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

עזבו שטויות

היום אנחנו מכינים סופגניות א מ י ת י ו ת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 19.12.22

חנוכה כבר כאן

לגזור ולשמור: 8 סופגניות אדירות ל-8 ימי חנוכה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.12.22

תוצרת בית

לבן וגם לבת: מתכון לפיתות דקות במחבת

כיכר אוכל | 06.12.22

מהיר במיוחד

עונג אמיתי: לחם מהיר במחבת במילוי נימוח

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.22
ש

יום פתוח בזום

חרדי וחולם על אקדמיה? יום פתוח מיוחד בשבילך

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

באנו לשדרג

ב-30 דקות בלבד: לחם שטוח עם גבינות נמתחות

כיכר אוכל | 21.11.22

ליד הקפה

מתכון למאפינס חמאה ומייפל מטריפים

כיכר אוכל | 16.11.22

תוצרת בית

זה קל: מיני קַלְצוֹנֶה במילוי תרד וריקוטה

כיכר אוכל | 14.11.22

תוצרת בית

לחם ביתי משגע שכולל רכיב מפתיע במיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

הום מייד

הכי בבית בעולם: לחמניות עננים ב-30 דקות בלבד

כיכר אוכל | 30.10.22

באנו לשדרג

מה שטוב למלכה: סקונס צימוקים - לחמניות חמאה מתוקות

כיכר אוכל | 30.08.22

תוצרת בית

קטנות ומהנות: מתכון ללחמניות זעתר רכות

כיכר אוכל | 29.08.22