כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון ללחמניות מתובלות במילוי חומוס ומוצרלה - קלות ומהירות הכנה

לחמניות עשירות בטעם שנאפות בתבנית עגולה ולא תוכלו להפסיק לתלוש ולחסל בזו אחר זו. בונוס: אין צורך לטרוח ולהכין בצק עבורן. קונים בצק פיצה קפוא, מפשירים ותוך פחות משעה הן על הצלחת (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ז בניסן | 21.04.20
לחמניות מתובלות במילוי חומוס ומוצרלה - קלות ומהירות הכנה
לחמניות מתובלות במילוי חומוס ומוצרלה - קלות ומהירות הכנה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 620 גרם בצק פיצה (קנוי או תוצרת בית)
  • 1/2 כוס ממרח חומוס פיקנטי
  • 1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית + עוד, להברשה
  • מלח גס
  • 1 כף פטרוזיליה טריה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים קלות תבנית עגולה עם קוטר של 22 סנטימטרים ומניחים בצד.

2. בקערה קטנה, משלבים את החומוס עם גבינת המוצרלה. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד.

3. מחלקים את בצק הפיצה ל-6 חתיכות שוות אם מעוניינים בלחמניות גדולות (כ-97 גרם כל אחת) או ל-12 חתיכות שוות אם מעוניינים בלחמניות קטנות (כ-48 גרם כל אחת) ומכסים במגבת מטבח נקיה. עובדים עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, משטחים מעט ואז מניחים כ-½1 כפות מתערובת החומוס-מוצרלה במרכז הבצק. צובטים את הבצק סביב החומוס כדי לאטום אותו, מעצבים אותו לכדור ומניחים בתבנית המוכנה. מכסים במגבת מטבח ומניחים להתפחה, בערך 30 דקות.

4. לאחר שהלחמניות תפחו, מברישים אותן בשמן זית ומפזרים מלח גס. אופים עד להזהבה, במשך 30-35 דקות ואז מטפטפים עוד שמן זית מעל ומפזרים את הפטרוזיליה. מגישים חם.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
שלום רב, אסור להכין לחמניות חלביות אם צורתן אינה שונה, שימו לב לצורת הבורקסים במאפיות: משולשות. תבורכו!
חייבת צורה שונה23.04.20
לחמים ומאפים

מתכון ללחם בצל אוורירי שיתחסל בטרם תפרסו אותו

כיכר השבת | 21.12.23

מהיר וקל

ביצה בקן- ארוחה מושלמת ברגע 

ורד כהן | 17.12.23

ארוחה מפנקת

בייגל ירושלמי במילוי גבינה צהובה: מאפה מנצח

ורד כהן | 30.11.23
ש

מיוחד לפורים

חצ'פורי אוזני המן ענק במילוי בשר מענג

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם

מאפייה ביתית

סימיט: בייגל טורקי משגע שכולם יאהבו

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.02.23
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

באנו לשדרג

מינימום טרחה, מקסימום הצלחה: מאפי פיצה אישיים

כיכר אוכל | 18.01.23

ליד הקפה

רך וממכר: לחם בננות ופקאנים מהיר

כיכר אוכל | 03.01.23
ש

מה אוכלים היום?

קלצונה במילוי עסיסי של פרגיות וירקות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מיוחד לחנוכה

מתכון מהיר במיוחד לקרואסון פיסטוק

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 24.12.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

עזבו שטויות

היום אנחנו מכינים סופגניות א מ י ת י ו ת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 19.12.22

חנוכה כבר כאן

לגזור ולשמור: 8 סופגניות אדירות ל-8 ימי חנוכה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.12.22

תוצרת בית

לבן וגם לבת: מתכון לפיתות דקות במחבת

כיכר אוכל | 06.12.22

מהיר במיוחד

עונג אמיתי: לחם מהיר במחבת במילוי נימוח

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.22
ש

בדוק!!

הלוואת חג מיוחדת 30,000 ש"ח ללא ריבית

כיכר בשיתוף מרכנתיל | מקודם

באנו לשדרג

ב-30 דקות בלבד: לחם שטוח עם גבינות נמתחות

כיכר אוכל | 21.11.22

ליד הקפה

מתכון למאפינס חמאה ומייפל מטריפים

כיכר אוכל | 16.11.22

תוצרת בית

זה קל: מיני קַלְצוֹנֶה במילוי תרד וריקוטה

כיכר אוכל | 14.11.22

תוצרת בית

לחם ביתי משגע שכולל רכיב מפתיע במיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

הום מייד

הכי בבית בעולם: לחמניות עננים ב-30 דקות בלבד

כיכר אוכל | 30.10.22

באנו לשדרג

מה שטוב למלכה: סקונס צימוקים - לחמניות חמאה מתוקות

כיכר אוכל | 30.08.22

תוצרת בית

קטנות ומהנות: מתכון ללחמניות זעתר רכות

כיכר אוכל | 29.08.22