כיכר השבת

התוספת שתופסת

זהירות! ממכר: מתכון לטבעות בצל בציפוי פריך

מקורן המדויק של טבעות הבצל אינו ידוע, אך כבר ב-1933 פורסם בעיתון הניו יורק טיימס מתכון לטבעות בצל קלאסיות. אז הנה, קבלו גם אתם הוראות הכנה לקלאסיקה שתמיד עובדת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | י"א בתמוז | 14.07.19
טבעות בצל בציפוי פריך
טבעות בצל בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 בצל גדול, חתוך לפרוסות של 1/2 ס"מ
  • 1/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב, או לפי הצורך
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • קורט מלח, לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בתוך סיר עמוק ל-185 מעלות צלזיוס.

2. מפרידים את פרוסות הבצל לטבעות ומניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

3. טובלים את פרוסות הבצלים בתערובת הקמח עד שהן מצופות לגמרי ומניחים בצד. מקציפים את הביצה והחלב בתוך תערובת הקמח, באמצעות מזלג. טובלים את הטבעות שוב בתוך הבלילה.

4. מפזרים את פירורי הלחם על צלחת שטוחה. טובלים טבעת אחת בכל פעם בתוך הפירורים, מכל הכיוונים. הציפוי צריך להיאחז היטב.

5. מטגנים את הטבעות מספר פעמים, בכל פעם במשך 2 עד 3 דקות, או עד לקבלת גוון חום זהוב. מניחים על מגבות נייר כדי לנקז את השמן הנותר. מתבלים במלח ומגישים לצד קטשופ ומיונז.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
ראשונות ותוספות

תבשיל שעועית ואורז: רך ומרגיע בימי החורף הסוערים

ורד כהן | 31.01.24

טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

ורד כהן | 28.01.24

לכבוד ט"ו בשבט

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23
ש

הרי אתה מקדש!

מאות כבר הוכשרו: קורס מקיף לעריכת חופה וקידושין

כיכר בשיתוף למען ילמדו | מקודם

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

ניצול משאבים

מה תעשו עם האורז שנותר מארוחת הצהריים? • צפו

ורד כהן | 29.11.23

כל טוב

מרק קטניות עשיר: הארוחה המושלמת לחורף

ורד כהן | 23.11.23

לימי החורף

מרק בצל טחון בטעם פיקנטי- המרק שכולם אוהבים!

טובה אור | 15.11.23
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

כמו במסעדות: סלט עגבניות ומוצרלה כפרי

כיכר אוכל | 14.03.23

מה נאכל היום?

לדיאטה ולא רק: מרק כרוב חמוץ מתוק טעים בטירוף

כיכר אוכל | 27.02.23

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23
ש

בריאות זה הכול

מלחמה? אזעקות? דואגים לנפש הילדים!

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

מה נאכל היום?

הוא לא רק יפה: מרק פטריות קרמי טעים בטירוף

כיכר אוכל | 13.02.23

מה נאכל היום?

בחוץ סוער, בבית חמים וטעים: מרק זוקיני וכרישה בחצי שעה בלבד

כיכר אוכל | 07.02.23
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מה נאכל היום?

כל מה שאתם צריכים כדי להתנחם: מרק עדשים אדומות עם לימון ושמיר

כיכר אוכל | 29.01.23

מה נאכל היום?

רק להוסיף קרוטונים: מרק תפוחי אדמה וכרובית קטיפתי

כיכר אוכל | 23.01.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23