כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לנגיסי ברוקולי וגבינות אפויים שגם הילדים יאהבו

אם אתם חובבי ברוקולי, החטיפים האלו בשבילכם. אם אתם לא חסידים של הירק הזה, עדיין ייתכן שתאהבו אותם מכיוון שטעמו אינו מורגש יתר על המידה ומצד שני, גם אינו אבוד לגמרי (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ז בשבט | 12.02.20
נגיסי ברוקולי וגבינות אפויים שגם הילדים יאהבו
נגיסי ברוקולי וגבינות אפויים שגם הילדים יאהבו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות ברוקולי חי או קפוא, לא מבושל
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כוס בצל חתוך לקוביות
  • 1/3 כוס גבינת צ'דר
  • 1/3 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים תבנית בשכבה דקה של שמן או מרפדים בנייר אפייה ומניחים בצד.

2. חולטים את הברוקולי במים רותחים במשך דקה ואז מסירים ושוטפים במי ברז קרים כדי להפסיק את תהליך הבישול. מסננים היטב.

3. קוצצים את הברוקולי דק ומערבבים היטב עם הביצה, הבצל, הצ'דר, פירורי הלחם, הפטרוזיליה והתבלינים.

4. נוטלים כ-1.5 כפות מהתערובת בעזרת כף של גלידה או בעזרת הידיים, לוחצים בעדינות בין הידיים לכדור יציב ואז מעצבים לצורת גליל. שוטפים את הידיים לאחר כל כמה גלגולים על מנת למנוע מהם להידבק לידיים ומניחים על תבנית האפייה המוכנה.

5. אופים עד שהנגיסים מקבלים גוון זהוב ופריך, במשך 18-24 דקות, על הצד. מוציאים מהתנור ומגישים עם קטשופ, מיונז, או כל רוטב שאהוב עליכם.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נראה ונשמע טובבב
שרה13.02.20
ראשונות ותוספות

תבשיל שעועית ואורז: רך ומרגיע בימי החורף הסוערים

ורד כהן | 31.01.24

טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

ורד כהן | 28.01.24

לכבוד ט"ו בשבט

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23
ש

בריאות זה הכול

משקפי ראיה חינם לילדים? זה לא הכל

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

ניצול משאבים

מה תעשו עם האורז שנותר מארוחת הצהריים? • צפו

ורד כהן | 29.11.23

כל טוב

מרק קטניות עשיר: הארוחה המושלמת לחורף

ורד כהן | 23.11.23

לימי החורף

מרק בצל טחון בטעם פיקנטי- המרק שכולם אוהבים!

טובה אור | 15.11.23
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

כמו במסעדות: סלט עגבניות ומוצרלה כפרי

כיכר אוכל | 14.03.23

מה נאכל היום?

לדיאטה ולא רק: מרק כרוב חמוץ מתוק טעים בטירוף

כיכר אוכל | 27.02.23

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23
ש

חצי מחיר מת"א

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף ברטניה ישראל | מקודם

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

מה נאכל היום?

הוא לא רק יפה: מרק פטריות קרמי טעים בטירוף

כיכר אוכל | 13.02.23

מה נאכל היום?

בחוץ סוער, בבית חמים וטעים: מרק זוקיני וכרישה בחצי שעה בלבד

כיכר אוכל | 07.02.23
ש

בדוק!!

הלוואת חג מיוחדת 30,000 ש"ח ללא ריבית

כיכר בשיתוף מרכנתיל | מקודם

מה נאכל היום?

כל מה שאתם צריכים כדי להתנחם: מרק עדשים אדומות עם לימון ושמיר

כיכר אוכל | 29.01.23

מה נאכל היום?

רק להוסיף קרוטונים: מרק תפוחי אדמה וכרובית קטיפתי

כיכר אוכל | 23.01.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23