כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לכרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי

אה, קאצ'ו א פפה, אנחנו מעריצים אותך. השילוב הפשוט אך המנצח של ​​פלפל שחור וערימות גבינה, מתאים לא רק לפסטה אלא גם כמעט לכל ירק (אנחנו מסתכלים עלייך, כרובית). אז נתנו לאחד המאכלים האהובים עלינו את הטיפול הגבינתי-פלפלי... והתוצאות מעולות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ח בניסן | 22.04.20
קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי
קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 680 גרם כרוב ניצנים, ללא קצוות, חצויים לשניים
  • 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק, מחולקת לשניים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. על תבנית אפייה, מקפיצים יחד את כרובי הניצנים, החמאה, שמן הזית וחצי כוס הגבינה; מתבלים במלח ופלפל. מפזרים בשכבה אחידה.

2. צולים את כרובי הניצנים עד שהם רכים וזהובים קלות, במשך 17-20 דקות.

3. מפזרים מעל את שארית הגבינה ועוד פלפל, לפי הטעם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

המקום הבטוח באירופה ליהודים

דירות בלב בוקרשט, נמכרות כעת לישראלים החל מ- 450,000 ₪ בלבד!

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

ראשונים לאקדמיה

בר-אילן מזמינה בוגרי מוסדות חינוך חרדים להצטרף לתוכנית "ראשונים"

כיכר בשיתוף בר אילן | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

הועידה השנתית

תכנים מעוררי השראה ב'וועידת האומץ' של 'הרבעון הרביעי'!

כיכר בשיתוף הרבעון הרביעי | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

לימודי דיינות

כך אלפי בוגרי ישיבה הפכו לדיינים מוסמכים

כיכר בשיתוף מ.ל.מ | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22