כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לצ'יפס גזר עם עשבי תיבול ושום שאפשר לאכול בלי נקיפות מצפון

רצועות גזר קריספיות המתובלות כהוגן בשום ועשבי תיבול ונאפות בתנור. מכינים המבורגר? הוסיפו לו צ'יפס גזר. צולים עוף? אל תשכחו את צ'יפס הגזר! עורכים מנגל? כן, כדאי שתכינו גם כאלה. המנה הזו ורסטילית במיוחד (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | ז' בתמוז | 29.06.20
בלי נקיפות מצפון: צ'יפס גזר עם עשבי תיבול ושום
בלי נקיפות מצפון: צ'יפס גזר עם עשבי תיבול ושום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 900 גרם גזרים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תימין
  • 3 כפות שמן אבוקדו (או שמן אחר בטעם ניטרלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפיה.

2. מניחים את רצועות הגזר בקערה גדולה, יחד עם הקורנפלור. מוסיפים את אבקת השום, אבקת הבצל, המלח, הפלפל והתימין ומקפיצים לכיסוי מלא. מטפטפים את השמן למעלה ומקפיצים פעם נוספת.

3. מחלקים את צ'יפס הגזר בין שני ניירות האפייה, מוודאים שרצועות הגזר לא נוגעות זו בזו.

4. אופים במשך 10 דקות ואז מוציאים את התבניות מהתנור והופכים כל רצועה. מכניסים שוב לתנור לעוד 10-15 דקות, או עד שהם שחומים ופריכים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אצלנו שמים רצועות גזר גם בעוף או בשר אפויים בתנור והטעם מושלם
שיר29.06.20
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

דואגים ליופי שלך

מלחמה?- זה לא אומר שאת צריכה להישאר עם שיער מיותר

כיכר בשיתוף אפילוגיק | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

זה הזמן להזמין

החג הזה, תתרגשו ותתחדשו עם נעם 2! טכנולוגית חם וקר

כיכר בשיתוף נועם2 | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22