מרענן: מאפה איטריות וגבינות

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון למאפה איטריות וגבינות • השילוב המיוחד שבין האיטריות והגבינות ירענן אתכם עם טעם חדש (אוכל)

(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת איטריות מבושלות לפי הוראות היצרן
  • 3 ביצים
  • 100 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 מיכל קוטג' 5%
  • 150 גר' גבינה מלוחה מגורדת
  • מלח
  • פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות
• בקערה מערבבים את האיטריות שלא יהיו דבוקות.
• מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
• מעבירים לתבנית עגולה בגודל 26"
• אופים כ-40 דקות עד הזהבה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בלחמים ומאפים: