מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שניצל חלבי: רצועות גבינת חלומי נימוחה מטוגנות בציפוי פריך מענג - ויש לכם את הבראנץ' המושלם (מתכונים, אוכל)

שניצל חלומי בציפוי פריך (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת גבינת חלומי, חתוכה לרצועות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, טורפים במרץ את הקמח עם כוס מים, מלח ופלפל השחור, עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מוסיפים את רצועות הגבינה לבלילה ומצפים אותן מכל כיוון.

5. מעבירים את רצועות הגבינה לקערה עם פירורי לחם, מצפים אותן ומעבירים לטיגון בשמן עמוק שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה טובה.

הכי טעים לטבול את השניצלים ברוטב עגבניות לפיצה - קנוי או כזה שהכנתם בעצמכם, לצד פסטה פנה עסיסית.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (84%)

לא (16%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
וואי נראה טואובבב אפשר לאפות? או שכל הרעיון והטעם זה טיגון?
תודה
אפשרי לנסות כמו שניצל שאופים אבל זה גבינה מאוד עתירה בשומן אז אני לא חושב שהטיגון יעשה את ההבדל
אוראל בראל
3
שאפו על הצילחות והלוגו החדש:)))
גיא
תודה רבה רבה
אוראל בראל
2
תודה
נראה טוב
1
תודה. נשמור את המתכון לט"ו באב, אין טעם להתענג בתשעת הימים. אין המטרה של איסור אכילת בשר לעשות חגיגות על גבינות ודגים.
תורת משה

עוד בבוקר ובראנץ´: