מה אוכלים היום?

מי צריך יותר מזה? כנפיים קריספיות בתנור

על זה נאמר: "כמה פשוט, ככה טעים", ולא, אין לנו מושג את מי ציטטנו. מתכון לכנפיים קריספיות בתנור בתיבול מלח ופלפל שחור בלבד. התוצאה: נתחי עוף קטנים, פריכים ופשוט מדהימים. ואם להיות ספציפיים, אלו הכנפיים הכי טעימות שתכינו אי פעם. באחריות (מתכונים, אוכל)

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מעבירים את הכנפיים המופשרות לקערה, ומערבבים היטב עם שמן הזית, כך שהן יהיו מצופות מכל כיוון.

3. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

4. מסדרים את הכנפיים בתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40-45 דקות, או עד שהן מקבלות גוון זהוב פריך.

5. מוציאים מהתנור, ניתן לתבל בעוד מעט מלח ופלפל שחור, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד, חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בעוף: