נוזל וקרם קוקוס מופקים מפרי הקוקוס הלבן, המצוי מתחת לקליפה החומה, מתאימים למגוון תבשילים, מרקים וקינוחים. קרם הקוקוס של 'השף הלבן' תנובה עם 22% שומן. במסגרת הסדרה הוא יוצע במיכל 250 מ"ל או בפחית בגודל 400 מ"ל. נוזל הקוקוס של 'השף הלבן' תנובה עם 18% שומן יוצע במיכל 250 מ"ל. שלושת המוצרים מתאימים כתוספת למרקים, תבשילי ירקות, טופו, עוף ובשר מוקפצים, שייקים, קינוחים ועוד, ומתאימים אף לנמנעים מלקטוז.
ההבדל בין נוזל קוקוס לקרם קוקוס הוא כמות המים שטוחנים עם פרי הקוקוס הלבן. קרם הקוקוס מעניק למנה מרקם סמיך ועשיר יותר. נוזל הקוקוס הוא מעט יותר דליל, אך מעניק למנה את הטעם הייחודי והריחני של הקוקוס. המוצרים פרווה וכשרים למהדרין בהשגחת בד"צ קהילות.
יעל אטיאס, מנהלת יחידה עסקית מזון וקולינריה באגף השיווק של תנובה: "'השף הלבן' הוא מותג הקולינריה המוביל במקרר החלב וכולל מגוון רחב של מוצרי חלב לבישול ואפיה, כדוגמת פתיתי גבינה, שמנת מתוקה, שמנת לבישול, גבינת מסקרפונה ועוד. מאז תקופת הקורונה וגם בימים אלו, אנו רואים גידול במגמת הקולינריה הביתית בישראל כאשר יותר ישראלים מבשלים ואופים בבית. אנו מאמינים שהרחבת 'השף הלבן' גם למוצרי קוקוס בכשרות מהודרת תאפשר לצרכנים נוספים להכיר ולהתנסות בסדרה כולה". ניתן להשיג ברשתות המזון ובנקודות המכירה ברחבי הארץ.