ספיישל ט"ו בשבט

מתכון לביסקוויטי עם פירות יבשים - קלאסיקה איטלקית

קינוח מעולה לט"ו בשבט: מתכון לביסקוויטים עם פירות יבשים - עוגיות איטלקיות קלאסיות יבשות פשוטות להכנה. ניתן לגוון בפירות היבשים והן נשמרות נהדר עד חודש (מתכונים, אוכל)

קלאסיקה איטלקית לט"ו בשבט: ביסקוויטי עם פירות יבשים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 7 כפות קמח לבן
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס תערובת צימוקים שחורים ולבנים
  • 1/4 כוס שזיפים מיובשים קצוצים
  • 1/4 כוס משמשים מיובשים קצוצים
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/4 כפית ציפורן טחון
  • 1 כפית קינמון

אופן הכנת ביסקוויטי עם פירות יבשים:

רגע לפני: קינוח מעולה לט"ו בשבט: מתכון לביסקוויטים עם פירות יבשים - עוגיות איטלקיות קלאסיות יבשות פשוטות להכנה. שנשמרות נהדר עד חודש בכלי אטום.

• ניתן לגוון בפירות היבשים ולהוסיף/להחליף לפירות המועדפים עליכם.

• המתכון לתבנית אינגליש קייק אחת. ניתן להגדיל כמויות בהתאם לצורך.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מנפים את הקמח ומערבבים בקערה עם החומרים היבשים . מוסיפים את הביצים, האגוזים והפירות היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

• משמנים קלות תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את התערובת.

• אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים. מנמיכים את חום התנור.

• כשהעוגה קרה לחלוטין, משחררים מהתבנית ופורסים את העוגה לפרוסות דקות בעובי 1 ס"מ.

• מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את פרוסות העוגה ומכניסים לאפייה שנייה במשך 5-10 דקות, לפי מידת הפריכות הרצויה. נזהרים שהביסקוויטים לא יתייבשו יותר מידי.

• מצננים ושומרים בכלי אטום עד חודש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר