הרשת מתרגשת: עצרה התנועה והצילה חתול

רוכבת תיעדה את עצמה כשהיא עוצרת את התנועה, וזאת בשביל להציל חתול שכמעט נדרס על ידי המכוניות שנסעו במקום. גולשים רבים שיבחו, אבל יש גם צד פחות טוב לסיפור: שיימינג (מעניין)

קטע הווידאו הבא שתועד באמצעות מצלמת קסדה של רוכבת אופנוע אלמונית, הצליח לרגש גולשים רבים ברשת. בתיעוד, נראית הרוכבת כשהיא עוצרת את התנועה, וזאת בשביל להציל חתול שכמעט נדרס על ידי המכוניות שנסעו במקום.

גולשים רבים שיבחו את המעשה של רוכבת האופנוע, וקטע הווידאו שתיעד את האירוע זכה למיליוני צפיות ברשת היוטיוב וצפיות רבות נוספות בשאר הרשתות החברתיות - תוך זמן קצר.

חלק מהגולשים העלו השערה כי החתול נזרק ממכונית אדומה שעברה בצומת, ואף החל מסע "שיימינג" נגד בעלי המכונית, אולם מעלה הסרטון ליוטיוב ציין כי "ב-100% הם לא אלו שזרקו את החתול, בבקשה אל תעשו צייד מכשפות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
כל הכבוד לה! לפני כמה חודשים קרה לי בדיוק אותו מקרה ליד הבית, לצערי לא הצלחתי להציל את הגור, היה כבר ערב וכנראה הנהגים לא שמו לב אף אחד לא עצר כשסימנתי. היה מזעזע לראות את זה מול העיניים 😢 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מרים
ליד הבית שלך זו הייתה חתולה שהזדהתה לאחרונה עם ארגון דאע"ש... והיא הייתה בדרך לפיגוע.
ימני
5
זה נראה ממש מהמכונית האדומה שבאה משמאל לימין.
יאיר
זה היה כבר מהתחלה
יוני
4
מטומטמת מטומטמת זה עד נקרא מילה יפה
דני
3
אתם תגרום תאונה חלילה
ישראל
רצתה לראות איך שהוא נדרס...
המדען
2
יש אנשים טובים בעולם!!
ליאל
1
נקווה שיום אחד הרשת תתרגש גם בשביל בני אדם. בינתיים לצערי ההתרגשות נמצאת ממש לא במקומות הנכונים....
מרטיט

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: