סלפאיש, עונה חדשה

יהודה משי-זהב: בקרוב ננהיג את המדינה; "העדה" - פאסה

'סלפאיש' עם ישי לפידות, תכנית הרשת של כיכר השבת - האתר החרדי המוביל בעולם, חוזרת לעונה חדשה ואישית במיוחד. בפרק הראשון: יהודה משי זהב עונה על השאלות הקשות. צפו (סלפאיש)

אחרי שכבשה את הצופים, 'סלפאיש' - סדרת הרשת של ישי לפידות ו"כיכר השבת" - האתר החרדי המוביל בעולם, חוזרת לעונה חדשה. והפעם - סלפאיש אישי בדרכים; ישי לפידות מארח דמויות מוכרות לראיון אישי על הדרך.

האורח הראשון שלנו ב'סלפאיש' המחודשת, הוא יהודה משי זהב, מי שהחל כפעיל בולט בעדה החרדית, אולם עשה מהפך בחייו, ובימים אלו מלווה את בנו שהתגייס לחטיבת הצנחנים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (38%)

לא (62%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

42
המדינה המתקדמת שלנו ! ברגע שהם ינסו לשלוט לחלוטין . הם רק שוכחים כי מולם גם יהיו M1.5 ערבים שלא ממש יקבלו את זה באהבה וליטופים ואז תהיה מלחמת גוג מגוג במדינה .עד אז אנחנו רק ביום שלפני , ביומן של הסרט .
dhkh
41
זה חבר של אבא שלי שעובד ב ז ק א
אחיה
40
אנו מצווים לאהוב כל אחד, יהודה אומר שהוא כאוב על העבר שלו, ואני מקווה בשבילו שהוא מסופק ושמח היום בחיים אחרי כ"כ הרבה מראות קשים צריך לעבוד על השמחה לולא תורתך שעשועי אז עבדתי בעניי
שמואל
יש הרבה שלא לןמדים ומסתובבים ברחובות ורק רשומים בישיבה . או כאלה שנמצאים בישיבה ולןמדים תורה אך לא מקיימים אותה ,אין להם דרך ארץ ,אין להם בין אדם לחבירו , מותר להם להרים יד על יהודי ,ומותר להם לדבר לשון הרע . אז עדיף שילכו לצבא קצת יתחנכו . (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
39
כיכר השבת אתם יותר מידי מתחנפים לחילונים ומנסים להתייפות לפניהם... די כבר עם ההסתה והשקר! גועל נפש של תוכנית!
אפרת
38
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הראיונות נראה לכם נורמלי לבסס סדרת ראיונות בתוך נסיעה גימיק נחמד אבל ממש לא חינוכי ובטח לא בטיחותי
דניאל
37
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אור
36
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
1
35
הדבר החשוב מבין הדברים שהוא אמר זה העובדה שהציבור החרדי צריך להתחיל להתכונן להנהיג את כל המדינה. אנחנו רואים לאן החילונים הציונים נעלמים... הרוב לברלין ולניו יורק והחלק השני משאירים אחריהם 2 חתולים ותוכי. מי שחושב שאפשר יהיה להמשיך לחיות במנותק מהמדינה - מנותק מהמציאות.
ברוך
בעוד 40 שנה(לפי הלשכה המרכזית לססטיסטיקה) החרדים יהיו 30%(כיום הם 8-10%). והכל בהנחה שהחרדים ישמרו על הפער של 7 ילדים לאמא חרדית בממוצע לעומת 3 ילדים לאמא חילונית. צמצום בפער הזה של 4 ילדים אפילו עוד יותר יאריך את הזמן עד שהחרדים יהיו רוב. ועדיין ייתכן שגם כשהחרדים יהיו רוב הם יעדיפו בהתחלה ראש ממשל
רוב
34
משי זהב בן אדם עם שכל התחברתי אליו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חזוש
33
הוא וליפא שמעלצר באותו סירה חולה נפש וצומי!!!
עודד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלפאיש: