חשודים בסדרת עבירות חמורות

הורים חרדים נעצרו; "תועדו מתעללים בבנם בבית החולים"

פרשה חמורה: הורים חרדים בשנות ה-30 לחייהם נעצרו בשעות הבוקר של יום שבת לאחר שתועדו במצלמות של "שיבא" כשהם לכאורה מתעללים בבנם בן ה-4. הילד אושפז במצב קשה (חרדים,ארץ)

(צילום: קובי גדעון, פלאש 90)

משטרת ישראל עצרה במהלך השבת זוג הורים חרדים מהעיר קריית ספר בשנות ה-30 לחייהם, בחשד לקשירת קשר לביצוע פשע, התעללות פיזית וגרימת חבלה חמורה לחסר ישע.

הקטין, בנם של הזוג, הובא לפני תקופה לקבלת טיפול בבית החולים שיבא בתל השומר, שם עירנותם של הרופאים עוררה את חשדם באשר להתעללות מצד ההורים, ועל כן הם עירבו מיד את המשטרה. הילד בן ה-4 אושפז במצב קשה, אולם מאז הטיפול הרפואי השתפר מצבו וכעת הוא מוגדר במצב קל.

בחקירה סמויה ומאומצת, חשפה המשטרה את המקרה הקשה והביאה למעצרם של ההורים בשבת לפנות בוקר. הערב (מוצ"ש) יובאו ההורים לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בת"א.

בשל חשד הרופאים, הותקנו מצלמות בחדרו של הילד בבית החולים, ובסרטונים הבחינו הרופאים כי הילד הותקף על-ידי האב. עוד התגלה לכאורה כי האמא הזריקה לבנה חומרים ונתנה לו כדורים. בבית החולים מיד פנו למשטרה שעצרה את ההורים.

מבית החולים שיבא בתל השומר נמסר: "מתוך דאגה לשלום הילד נעשתה פנייה של בית החולים למשטרת ישראל. שיתוף הפעולה עם המשטרה הביא למעצרם של בני הזוג. המקרה דווח למשרד הבריאות והילד הועבר לטיפול גורמי הרווחה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

34
גם באם המרעיבה היה כך
סדיסטים
33
היה לי בן של קרוב משפחה שהיה מאושפז בשערי צדק במיון ילדים, והתעורר אצלם חשדות אמתיות לגבי חלק מהצוות שם, וכמה שניסינו לברר או לעשות משהו, נאמר לנו "שאין עם מי לדבר ואין מה לעשות", בקיצור ראינו שאם אנחנו נעשה עוד קצת נסיונות ובירורים, בסות אנחנו נהיה אלו שכביכול 'פגעו' או 'התעללו' בילד, בקיצור לא כל
יהודי
לא מאמין בגרוש לבית החולים.... הם יודעים לכסות את עצמם יפה יפה בכל מחיר(מישהו שמע על מחדל הזיהומים בשיבא? זה הושתק די טוב כנראה)
בושה לתל השומר
32
עוד לפני שנכתב כאן על התעללות חמורה. חולים - יש בכל מקום (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דודי
31
מנוולים, עוד נקראים חרדים אלק...
אין הרתעה
30
אל צבאות ישראל שלא יתפלא שייבשו אותו או מגזרו . ההפרעות החרדתיות נגד קיום מצווות עשה של התורה , ומצוות התלויות בארץ לא מביא כבוד או שפיות . תמשיכו בהפגנות שלכם נגד החיילים הקדושים של ה' יתברך (כן החילונים בינהם גם קדושים ובגלל שהם מוכנים למסור נפשם בשבועה על העם והם כלי מלחמתו של אל צבאות ישראל וה
בת ישראל
29
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דן סגל
28
מחפשים תמיד איך להשמיץ חרדים ואולי זה כדורים הומיאופטים וכדו למה סתם להעליל, אין אמונה עד שלא שומעים את שני הצדדים, למה שיתעללו דוקא בבנם הקטן, איזה היגיון יש כאן, תפסיקו לעוט על החרדים כמוצא שלל רב (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אופטימי
27
החרדים באמת מרושעיםמשמתעללים בבנם בן 5 באכזריות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
26
The truth hurt but it is the truth (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
More
25
היה ויכוח בטיפול בין ההורים לבין הצוות. אז החליטו לדפוק אותם שיראו מה זה. קיצר עלילת שווא כמו הרבה פעמים. הפושעים לכלא אבל לא כל חקירה זה עמוד תליה.
יוס

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: