זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 2 כוסות מיקס זיתים (למשל, זיתי קלמטה שחורים / ירוקים, מסוננים)
 - 2 כפות צלפים, מסוננים
 - 2 כפות עגבניות מיובשות, מסוננות
 - 1 כף שום קצוץ
 - 1 כפית אורגנו מיובש
 - 4 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
 - 1 כף עלי בזיליקום טריים קצוצים
 - 1 כף מיץ לימון
 - 1/4 כוס שמן זית איכותי
 - מעט גרגרי פלפל שחור / 1/2 כפית פלפל שחור טחון
 
אופן הכנת טפנד זיתים:
מתכון ל-2 כוסות
בקערת מעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים לתערובת אחידה. כדי לקבל מרקם מיוחד של גושי טפנד רכים והרמוניית טעמים מוצלחת, כדאי לטחון 15-17 פעמים.
מאחסנים בכלי אטום במקרר עד שבוע, ומזלפים מעל מעט שמן לפני ההגשה ומוסיפים עלי פטרוזיליה טריים לקישוט.
0 תגובות