טרגדיה איומה

חתן וכלה חרדים נשרפו למוות בתאונת דרכים קשה במיוחד

זוג מאורס חרדי, נהרג בתאונת דרכים קשה בכביש המהיר בניו יורק. הזוג נלכד בתוך הרכב שעלה בלהבות ונשרף כליל לאחר תאונת שרשרת קשה עם ארבעה רכבים נוספים • צפו (חדשות חרדים)

טרגדיה קשה התרחשה בשעות האחרונות בארה״ב - זוג חרדים, חתן וכלה מאורסים, נהרגו בתאונת דרכים קשה בלונג איילנד. חמש מכוניות היו מעורבות בתאונה הקשה בה נהרגו בני הזוג שנשרפו למוות לאחר שנלכדו ברכב הבוער.

מדובר בחתן ישראל לוין והכלה אלישבע קפלן, המתגוררים בפייב טאונס לורנס, שנסעו יחד ברכב שעלה כולו בלהבות. מלבדם יש עוד חמישה פצועים שפונו לבית החולים באזור.

חוקרי המשטרה שהגיעו לזירה החלו בבדיקת הפרטים מהם עולה החשד לפיו חלק מהנהגים ברכבים שהיו מעורבים בתאונה המחרידה היו שיכורים.

לדברי אנשי כוחות ההצלה המראה היה מזעזע ומחריד. הרכב כולו עלה באש ולא היה מה לעשות. "עמדנו חסרי אונים כשראינו את הכל בוער וידענו שאין את מי להציל. הלהבות כילו את כל התכולה", סיפרו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

35
אולי כדאי להימנע פגישת החתן והכלה לפני החתונה ובפרט לבד באוטו לטיול שמביא לקלות ראש
חיים
מאיפה לך לדעת חשבונות שמיים ומאיפה אתה מתיימר לדעת למה זה קרה אני חושב שאולי הגיע הזמן להפסיק לתת לאנשים כמוך להתבטאות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מאיר
גועל נפש תמיד יש כאלה שימצאו את הסיבה ולא יכולים להשתתף בצער של השני כמו 1 למה בחור נוהג 2 למה הוא לא בישיבה זה ביטול תורה 3 למה הוא שם חגורת ביטחון (בלי זה היה עף מהרכב) 4 למה ולמה ולמה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תושב ליקוד ארה"ב
34
כמה מטומטם בן אדם יכול להיות?! עכשיו הוכחת שמאוד... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מזועזע
33
Not blaming them in any way shape or form Just have a quick question that's on my mind If they where not married yet why did they spend time together at 1:30AM? ת נ צ ב ה My heart goes out to the families friends etc. This is very tragic to all of Klall Yisroel Same time: Maybe it's time for us
Lazer
what in the world does this have to do with the tragedy completely insensitive
huh??
32
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
טכ
31
אחרי מקרים כאלה, האם אין ספק ברחמנותו של האל?
אתאיסט
ב עכשיו יש שאלה? ג נו.. אז למה אתה לא חושב. ד נו.. בורא עולם למה אתאיסט הזה חי.. ה עכשיו אני יודע כמה הבורא רחמן.
א
30
. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עטרה לחכמים
29
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איציק
28
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לירון
27
לא מאמין שהדבר הזה התרחש באזור שלנו ואוו, ממש מפחיד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי
26
ישראל ידידינו למד איתנו בישיבת מיר עד לפני שלוש שבועות על נסע הביתה לפסח ובא בברית האירוסין עם בחורה בת גילו, ישראל איך נתמודד עם האסון הנורא? איך נתמודד עם כך שהחיוך המדהים שלך כבר לא יהיה איתנו? מה אני יעשה עם האופניים החשמליות שלך? מה אני יעשה עם הסט של הרשבא שלך? איך אמורים להתמודד עם אובדן ככ ק
אשר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: