על רקע ישיבת ה'מועצת'

הקמפיין החדש של הקיצונים נגד גיוס חרדים • צפו

בעוד חברי מועצת גדולי התורה של אגודת ישראל מתכנסים ומקשיחים עמדות, לפחות כלפי חוץ, נגד חוק הגיוס החדש, יוצא "מרכז ההצלה" בקמפיין נגד גיוס חרדים • צפו ב'כוכב' של הקיצונים (חרדים)

"חוק הגיוס" החדש לא יורד מכותרות החדשות, והיום (חמישי) כזכור התכנסו חברי מועצת גדולי התורה של אגודת ישראל כדי להחליט מה ההתנהלות הנכונה כלפיו מצד שלוש נציגיהם בסיעת יהדות התורה בכנסת.

בהחלטות שפורסמו עם סיום אסיפת האדמו"רים, נמסר כי אין לתת יד להעברת החוק כפי שהוא הוצג לפני 3 ימים על ידי הוועדה שהוקמה במשרד הביטחון, וכי אם הוא יאושר ללא שיחולו בו שינויים, על הנציגים לפרוש מהממשלה.

אך בעוד גדולי המנהיגים החסידיים יושבים על המדוכה הפיצו חוגי הקיצונים סרטון חדש, שעל הפקתו המקצועית יחסית עמלו בשבועות האחרונים.

בסרטון, שהוא חלק מקמפיין התרמה ל"מרכז ההצלה" - הגוף המאגד תחתיו את תעמולת הקיצונים נגד גיוס חרדים לצה"ל - נראה צעיר ליטאי שחוכך בדעתו אם כדאי לו להצטרף לשירות הלאומי-אזרחי או לצה"ל, ופעילי הארגון ש"מצליחים" להניא אותו מתכניותיו.

צפו בווידאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

45
רק אריה דרעי
רק שס
44
הסיום באנגלית מלמד הכל מדובר בביזנס כמו כל העסקים האחרים אמנות קיבוץ הנדבות של הקנאים החדשים.
שמואל
43
השקר הפוליטי של הכותב זועק עד לב השמים.... אם יש בעיה של גיוס אז אדרבה שיעזרו???? הכתבה הזה מופרך מתוכו???!!! מה קשר בין זה שהמועצת מתכנס לזה ש"הקיצונים" (צלה מפחיד ללא תוכן) עושים מגבית?? מישהו יכול להסביר מה פירוש "תעמולת הקיצונים נגד גיוס חרדים לצה"ל"??? אם הרבנים וגדולי הדור אכן פסלו את החוק???
אגודיסט
42
הגיע הזמן להפסיק לחרדים את המימון ואת כול הכספים ולגייס אותם ואם לא אז לחנוק אותם כלכלית שיצאו לעבוד הפרזיטים המנוולים. ואת הרבנים לתלות כמו את המן הרשע.🐀🦀🐷😩😱☠️💀
הרצל
41
הבחור הספרדי צריך ליות המסכן שרוצה ליתגיס ולאא ,,,, ב,, רק רבי אריה דרעי יכול ליות שליח נאמן לעולם התורה
אני
40
אני מכיר את הבחור שקר וכזב בחור חדרי לכל דבר
משה
39
עם כבר מישו לקחת לטובת הקמפיין הזה למה אותו??? זה ברור שהוא על סם כלשהו
מנדל
38
מהההההההה זה הכי אמת שיש
מישי
37
מה קיצוני בזה
נפתלי
36
זה הדוגמה שלהם ערס מסכן הוא לא דוגמא לבן תוה בכלל דיביאו בחור שנראה בחור ישיבה אולי ידכנע יותר
צדיק

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: