#חנוכנסת

חנוכה עם שקד: "שאנשים יכבדו זה את זה"

מה היא הכי אוהבת בחנוכה, מי הם יריביה הפוליטיים ומה דעתה על שר הרווחה איציק שמולי? • שיחה עם חברת הכנסת איילת שקד מ'ימינה' לכבוד חג החנוכה • צפו ב-#חנוכנסת, פרק ראשון (פוליטי TV)

מפלגת 'ימינה' מתבשמת בסקרים ממספרים שמעמידים את נפתלי בנט כראש ממשלה אפשרי לאחר הבחירות, על אף הנגיסה האפשרית מצדו של גדעון סער. למרות זאת, כתבנו הפוליטי רפאל כהן תפס את בכירת מפלגת 'ימינה', חברת הכנסת איילת שקד, לשיחה קצרה על חנוכה בארומה פוליטית.

הכנסת בימים אלו מכינה את עצמה למערכת בחירות רביעית, ובהתבסס על שלוש הקודמות גם זו תהיה רווית יצרים ואמירות מלוכלכות. חברת הכנסת איילת שקד, שרת המשפטים לשעבר, אומרת כי צריך שינוי כיוון בנושא: "צריך לאחות את השסעים, שאנשים יכבדו אחד את השני".

כדי להוכיח שהיא יכולה לשמש דמות לחיקוי, בחרה שקד בשר הרווחה איציק שמולי מ'העבודה' כיריב פוליטי שהיא בוחרת להחמיא לו על עבודתו, לא לפני שהזכירה שהמשבר הפוליטי הנוכחי הציב אותה במקום לא ברור. "אני לא יודעת אם בימינו יריביי הפוליטי הם משמאל או מימין", אמרה בחיוך.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
אלק חרדים
יוני
6
בתוך תוכה היא שונאת חרדים שמענו את הצרחות שלה על הוועדה למינוי דיינים לא מזמן זה לא סוד כולנו יודעים זאת. לא נצביע בנט לעולם
יוסי
5
רק שקד ראש הממשלהשל ישראל ביום מן הימים רק שקד!
ישי נאמן
4
היא בכלל יודעת מה זה נרות שבת???..
יוסי
לא ראית את התמונה לא מזמן שפרסמו, שהיא מדליקה נרות בערב שבת עם פמוטים יפים וגדולים. למרות שהיא לא חרדית, אב יראת שמים וערכים יש לה ויש הרבה מה ללמוד ממנה ומהמידות שלה.
יודעת ובגדול
3
לכבד השני כך. כשיש לך רק 6 מנדטים אל תעוף יותר ממה שיש לך מעל עצמך
ללא שם
2
היא נחמדה אבל מקומה לא בציונות הדתית. עקומה שכזו. מקומך בליכוד. ציונות דתית זה ציונות דתית אל תסלפו. אשה ד.לית חייבת להיות ביגוד צנוע כיסוי ראש ואהדה ליהדות ולארץ ישראל.
ללא שם
1
אישה נחמדה מאוד עם ראש על הכתפיים
מיכל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחנוכנסת: