מפגש מרגש

המלמד ששכח הגיע להורי הילד: "מלא רגשות אשם"

בבית משפחת בוימל בבני-ברק נערך אתמול מפגש מרגש: נחמן שטיצר, שהסיע את חנוך חיים הקטן בן ה-4 ברכבו ושכח אותו, הגיע לבית המשפחה שבו יושבים שבעה. פרקליטו של הנהג, עורך הדין עופר בר-טל, מספר ל"כיכר השבת" על הרגעים המרגשים (חרדים)

הנהג על רקע זירת האירוע (צילום: פלאש 90 וחדשות 24)

מפגש מרגש וטעון נערך בשעות הערב אמש (שלישי) בבית משפחת בוימל בשכונת רמת אהרון בבני-ברק, עת הגיע נחמן שטיצר לנחם את בני המשפחה.

בשבוע שעבר, שטיצר המשמש כמלמד בתלמוד תורה, הסיע את הילד חנוך בוימל מביתו בשכונת חפציבה במודיעין עילית, לחיידר בו הוא לומד בשכונת ברכפלד, אך שכח את הילד ברכבו. בשעות הצהריים, כששב אל הרכב, מצא את הילד בן ה-4 ללא רוח חיים.

אתמול, לאחר אישור מיוחד מבית-המשפט בשל מעצר הבית בו הוא נתון, הגיע נחמן שטיצר כשהוא מלא ברגשות אשם, לנחם את הורי הילד, לאור בקשתם המיוחדת.

פרקליטו של הנהג, עורך הדין עופר בר-טל, מספר ל"כיכר השבת" על המפגש המרגש. "פגישת הניחומין התגלגלה בפגישה שנערכה מוקדם יותר בשעות הצהריים בין האח הגדול של הנהג נפתלי שטיצר והוריו לבין בני המשפחה האבלה שקיבלה אותו בחום רב", מספר עו"ד בר-טל.

"המשפחה ביקשה והתחננה מהאח שיביא גם את הנהג", מספר עו"ד בר-טל, "מכיוון שהחלטת בית המשפט אסרה כל קשר בין הנהג להורי הילד בשל החשש משיבוש הליכי חקירה, פניתי לפרקליטות והסברתי להם את המצב העדין והרגיש".

עו"ד בר-טל מספר כי בצעד מפתיע, הפרקליטות הסכימה לקיים אתה פגישה עוד במהלך ימי השבעה. "בעקבות הסכמתם פנינו לבית המשפט שיאשר זאת. השופט שמעוני מבית משפט השלום בירושלים אישר את הפגישה אמש בשעות הערב המאוחרות", הוא מוסיף.

"ואכן בשעה 8 בערב הגיע הנהג לבית האבלים בשכונת רמת אהרון בבני ברק, כשהוא שוהה במקום במשך שעתיים תמימות", מספר הפרקליט.

לדבריו, "במהלך המפגש המרגש אמרו בני משפחת הילד ז"ל לנהג כי הם אינם כועסים עליו ומתפללים שיתחזק ושיצליח במשפט. סביו של הילד ישראל לייכטר אמר לנחמן 'אתה כמו בן בשבילי, ומעכשיו אני מזמין אותך לכל השמחות אצלנו במשפחה'".

במהלך הפגישה, הציעה משפחת שטיצר, משפחתו של הנהג, לכתוב ספר-תורה לזכרו של הילד ז"ל, ובני המשפחה קיבלו בהתרגשות רבה את ההצעה.

"לגבי העניין המשפטי", מוסיף עו"ד בר-טל לסיום, "אנו ממתינים להזמנת הפרקליטות לשימוע ואנחנו מאוד מקווים להצליח לשכנע את התביעה להקל בדינו ועונשו של הנהג ככל שניתן".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

32
הילד היה בן בכור אח לשתי בנות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
כוכבה
31
ר' חיים שמואלביץ זצ"ל שאמר שבזכות העגונה שמחלה לבעלה שעזב אותה הם ניצלו בנס בהפגזה. אז רבותי אז כמה דבר כזה מחילה כזאת גדולה כמה משקל יש לה בנצח? הרי הקב"ה מתנהג איתנו בהתאם. יה"ר שיתגלגלו רחמיו כהנה וכהנה ומידה טובה מרובה פי חמש מאות. לבקש מהקב"ה הבט נא רחם נא וחוס נא. ינוחמו מן השמים אכי"ר.
נקוה לטוב
30
איזה צמרמורת אין כמו עם ישראל
מי כעמך
29
איזה יופי עם ישראל איזה התרגשות זה לשמוע דברים כאלו אשרי העם שככה לו. אני מקווה שיפרסמו את המקרה עם כל הפרטים הללו בכל האתרים בעולם!!!! 
ישראל
28
ממש לא מובנת לי ההתנהגות הזאת...
נועם
כדי להבין צריך לבוא להקשיב ולרצות להבין! אדם מאמין יודע שיש מי שמנהל את העולם ולילד במקרה זה לא יעזור שהם ינקמו בנהג. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחד שמאמין
27
אשריכם משפחת בוימל! קידשתם שם שמים ברבים יהי זכרו של חנוך ברוך ולא תדעו עוד צער
מוישה
26
הבריות מרחמים עליו מן השמים. מן השמיים ינוחמו
הילה
25
אוי טאטא עד מתי?.... משפחה כזאת טובה שסולחת לנהג עוד בימי אבלות איזה חיזוק לנהג צריך לספר לשופט איזה משפחה אצילית ואולי בזכות זה יצא זכאי בדין!
עקיבא
24
המשפחה האבלה. מתביישת לומר- אבל אני לא הייתי מגיבה באצילות כזו. אני באמת מקנאת בהם
RACHELI
23
מוזמן לכל השמחות.. בן בשבילו.... טאטע רק בזכות זה המשיח צריך להגיע!!!!!!!!!!!!!!!! רב כותבינו בספר צדיקים וחסידים... זה מרגש במיוחד...
לאה כהן
אנשים טובים יש בכל העמים. לומר שרק יהודים ככה נוהגים זה אולי ביטוי יפה, אבל זה שולל קיומם של אנשים טובים מבין הגויים, ואת זה בטח לא היית רוצה לומר. שוב כל הכבוד.
צדיק
במקרה דנן יש אנשים טובים. בין זה לבין יהדות דווקא, הקשר הוא נסיבתי בלבד.
קוטל קנים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: