ליצמן מכריז מלחמה

"אני לא אתמוך באלי ישי לראשות העיר ירושלים"

הקרע בין ח"כ יעקב ליצמן ליו"ר ש"ס לשעבר אלי ישי מחריף: "לא אתמוך באלי ישי לראשות עיריית ירושלים, חד משמעית" כך אומר ליצמן בראיון, ותוקף: "לצערי אלי ישי לא תמך בי לוועדת הכלכלה, עד היום אני לא יודע למה" • המאבק על ראשות עיריית ירושלים הולך להיות קשה ומלא עניין (חדשות, חרדים)

נתק. ליצמן וישי בימים טובים יותר (פלאש 90)

חדשות חרדים

00:00/00:00

ח"כ יעקב ליצמן, סגן שר הבריאות לשעבר פותח במלחמה נגד יו"ר ש"ס לשעבר ח"כ אלי ישי ומאשים אותו שמנע ממנו את וועדת הכלכלה, ומכריז: "לא אתמוך באלי ישי לראשות עיריית ירושלים".

בראיון לתוכנית 'פילפוליטקה' בהגשת הפרשנים יעקב ריבלין ואבי בלום. האשים ליצמן את ח"כ ישי: "הייתי מועמד לוועדת הכלכלה וזה לא סוד שראש הממשלה תמך בי, ואם ש"ס ויהדות התורה היו תובעים את זה בשבילי, אז היה מחלוקת עם מפלגת העבודה, וועדת הכלכלה היה מכריע".

"לצערי קרה שאלי ישי לא תמך בי, עד לרגע זה אני לא יודע את הסיבה".

זה לא סוד שמאז שהודח ישי מתפקיד יושב ראש ש"ס הוא שוקל ברצינות את האפשרות לרוץ לראשות עיריית ירושלים, אך כעת מסתמן שגם במהלך הזה הוא ייכשל וזה לאחר שליצמן עצמו אומר שאין בכוונתו לתמוך בו.

כשנשאל ליצמן האם יתמוך בישי ענה: "אני לא אתמוך באלי ישי חד משמעית, בגלל סיבה אחת שאנחנו יודעים שאורי לופוליאנסקי הולך לרוץ".

בהמשך הראיון הצהיר ליצמן כי 'יהדות התורה' לא תצטרף לממשלה: "ברגע שהממשלה תיפול, אני חושב שצריך ללכת לבחירות עוד הפעם".

כזכור, בבחירות האחרונות לראשות העיר ירושלים הפסיד ח"כ מאיר פרוש את ראשות העיר וזאת לאחר שחסידות גור (שח"כ ליצמן מייצג) לא תמכה בו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

29
44000 אלף שקל + רכב +נהג + הוצאות זה לא פספיק לכם ?? ישי וליצמן ?! אם כל הכבוד ....לכו תחפשו ג'וב אחר !!
ירושלמי
28
בהתחלה כתבתי תגובה זועמת על ליצמן, אבל תוך כדי כתיבה הקשבתי להקלטה של ליצמ, וראו איזה פלא, ליצמן כלל ועיקר לא אומר הוא מחזיר כמו ילד קטן לר' אליהו ישי, אלא טכנית הוא וסייעתו תומכים בפוליאנסקי, חבל אבל זכותם. אך דעו שזה שקר כל מה שמאכילים בתקשורת,תמיד לוודאות לפני כן מה אמיתי ומה לא
אאאאא
27
דרעי רוצה להוציא אותך מהמפלגה ודוחף אותך לבור תהיה חכם ,אף מועמד לא ינצח את ברכת ראש העיר
שלמה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: