סופה של המתיחות בצמרת ש"ס?

מתפייסים: דרעי וישי נפגשו בירושלים

לאחר תקופה ארוכה של מתיחות, נפגשו יו"ר ש"ס אריה דרעי וח"כ אלי ישי. האחרון אמר לאחר הפגישה: "נעשה הכל על מנת לפעול במשותף, לשמור על התנועה". לדבריו: "יש להפריד בין אלי ישי הפרטי - אני מתעלה מעל כל קושי ואגו - לאלי ישי הציבורי, אעשה הכל בעוצמה ובחוזקה למען עם ישראל" (חדשות)

|
139
| כיכר השבת |

סוף לקרע בצמרת ש"ס? לאחר חודשים של מאבק, וחודש שלם במהלכו לא נפגשו ב-4 עיניים, נפגשו הערב (רביעי) יו"ר ש"ס אריה דרעי וח"כ אלי ישי לפגישה בה ניסו להביא לסיומו של המתח ביניהם.

הפגישה בין השניים יצאה לפועל לאחר שדרעי ביקש מישי להיפגש עמו, והיא נערכה בחדר הישיבות של סיעת ש"ס, כפי שפורסם לראשונה ב'כיכר השבת', מי שתיווך בין השניים הוא ח"כ אריאל אטיאס.

קצת לאחר השעה 17:00, נכנסו בזה אחר זה דרעי וישי לחדר הסיעה ונועדו לפגישה שארכה למעלה משעה. במהלך הפגישה אמר דרעי לישי כי הוא לא חושב שמעמדו של ישי שווה לזה של שאר חברי הכנסת של התנועה, וזאת בשל העובדה שישי שימש כיו"ר התנועה במשך 13 שנה.

דרעי ביקש מישי לעבוד בשיתוף פעולה ולהפסיק מעתה את ההאשמות ההדדיות, כעת מקווים בש"ס כי השלום ישרוד לפחות מספר חודשים, והשקט יחזור לתנועה.

בסיום הפגישה יצאו השניים מהחדר עם חיוך, כאשר הם מבטיחים לשמור על השלום.

החלון נשאר פתוח, דרעי וישי בפגישה (צילום: אלי קובין, 'משפחה')

ח"כ ישי אמר בצאתו מהחדר כי: "הייתה פגישה טובה, נפגשנו וסיכמנו שנפגש גם בהמשך, נעשה הכל על מנת לפעול במשותף, לשמור על התנועה".

ישי הוסיף ואמר: "אמרתי עוד לפני שנכנסתי לפגישה, יש להפריד בין אלי ישי הפרטי - אני מתעלה מעל כל קושי ואגו - לאלי ישי הציבורי, אלי ישי של עם ישראל שיעשה הכל בעוצמה ובחוזקה למען עם ישראל".

זה יחזיק מעמד? שאלנו את ישי, שענה: "בעזרת ה' כן".

דרעי אמר בצאתו מהחדר: "ברוך ה' הכל בסדר גמור, זה יחזיק מעמד, אין שום בעיה".

הבטחת לו איזה תפקיד חדש? שאלנו את דרעי, שענה: "לא, לא".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

139 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

55
????
איש אמת
54
שסניקים רוצים אריה למה כי מי שלא שס, רוצה ששס תיפול אחרי מרן
עוברני
אבל בא אל תכליל,כי יש אללפים מהציבור החילוני-מסורתי והדתי לאומי שמצביעים לש"ס!
ל-עוברני
53
עכשיו ספרדים יחזרו להיות ספרדים. די להיות זנב של הליטאים
אשכנזי ספרדי
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות