בלעדי

הרב ירחי על 'הבית היהודי': "יש להם סמרטוט על הראש"

בעצרת נגד גיוס בני הישיבות, תקף הגאון הרב אהרון ירחי בחריפות את הבית היהודי ואמר כי "רואים אותם כאילו יש להם סמרטוט על הראש מלא חורים ומתחת לזה - זוהמה" (אקטואליה)

מתקפה חריפה: הגאון הרב אהרון ירחי, מחשובי הרבנים הספרדים, במתקפה על נציגי הדלי"ם - מפלגת 'הבית היהודי': "יש להם סמרטוט על הראש ומתחת מלא זוהמה".

במהלך עצרת נגד גיוס תלמידי הישיבות תקף הגר"א ירחי את הממשלה ואמר: "פושעי ישראל, הם חורטים על דגלם למחוק כל זיק של יהדות מעם ישראל, מטרתם אחת ויחידה לבולל את עם ישראל".

"רוצים לגייס את בחורי הישיבה, כולנו מתאחדים ביחד. אני חושב שזה היה לטובה כל החוק הזה, חוק בגימטריה גיהנם, הגיהנם הזה ישרוף את הרשעים אבל יאחד את הצדיקים, את כולנו יחד", אמר הרב ירחי.

הגר"א ירחי החל לתקוף את אנשי "הבית היהודי": "לצערנו הרב אנחנו לא צריכים לפחד מהרשעים, מאלה הרשעים האמתיים, אנחנו יודעים שהם רשעים. אנחנו צריכים לפחד מאותם אלה שעושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס. אותם האנשים שמעל ראשם יש מחיית בשר אבל מתחתם יש צרעת נושנת".

"רואים אותם כאילו יש להם סמרטוט על הראש מלא חורים, אבל מה שהם באמת - הזוהמה שמתחת לזה.. זה אנשים ששמו להם למטרה אחת ויחידה, לאו דווקא בנושא גיוס הישיבות, להכתיר את הדבר שנקרא לבולל את עם ישראל, כאילו משום אהבת הבריות", תקף הרב ירחי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

46
אל תירא ואל תיחת כי עמך אני.
איש אלוקים קדוש
45
צודק בכל מילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דוד
44
אבל כנראה הוא אפילו לא תלמיד חכם
ירוחם
אתה יודע?שב בשקט סתום,אפס מאופס,הרב צודק,כל המבזה תלמיד חכם,אין רפואה למכתו.
גדול עולם
היית הורג את עצמך על מה שכתבת. אני מוחה בך בכל התוקף.
תורה
43
מִי-הָאִישׁ, הֶחָפֵץ חַיִּים; אֹהֵב יָמִים, לִרְאוֹת טוֹב. נְצֹר לְשׁוֹנְךָ מֵרָע; וּשְׂפָתֶיךָ, מִדַּבֵּר מִרְמָה..."
ישראלה
42
אם אלה תוצאות של החינוך הקלוקל שלכם,ראו ערך אלימות בתוך הישיבות ,בעיקר ליטאים וכו' ראו ערך המעילה הגדולה בכוללים,ראו ערך זיופי ת"ז ברמה של מעבדה .אתם..........?????????? אתם רוצים לתת מוסר לעם ישראל?????????????? אתם?????? חצופים מחוצפים .... הי' עדיף שתשבו במלונה שלכם עד יעבור זעם . ולסיום אנ
שמשון
->>> איזו דרגת שיפלות ? >>המחלל כל קודשי ישראל ->>> נותן מוסר ?!, נותן מוסר ?!
פוי !
41
מאנשי הכנסת הגדולה,מחכמי הסנהדרין.גדול עולם הרב ירחי.
מת עליו
40
רוב הדתים הלאומים שרצונם להיות יהודים אין תוכן אחר ליהדותם, מלבד הסמרטוט הצבעוני המחובר למוט, מדי הצבא, והפעולות הנעשות בשמם של סמלים אלה. לאיפה ברח לכם ערך התורה הקדוש ביותר, שמירת העינים והמחשבה ,ולא תתורו אחרי עניכם !! מה יש לבן תורה אמיתי לעשות בצבא הטמא ומטמא הלזה האם כך ניראה צבאו של יהוש
י . ליבוביץ
39
לך ולשכמותך זה בתוך הראש
מאיר
38
כפי שאמר מרן רשכבה"ג זצוק"ל שזה בית של גויים!!!!!!!!!!
אדם מהעולם
37
ענק lol (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פרחא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: