בשמחת מאיר פרוש

היה משבר? נתניהו התקבל בשירת "לבנימין ידיד ה'" • צפו

בשמחת שבע הברכות לבנו של סגן השר פרוש, השתתפו רבנים וכן פוליטיקאים רבים בהם בלט ראש הממשלה נתניהו שהתקבל באהדה ואמר: "הכל נראה לי יציב, איתן וחזק", ברמזו למשבר הקואליציוני שהסתיים • צפו (חרדים)

בשעות הצהריים (רביעי) נערכה באולמי שירת ירושלים בבירה מסיבת שבע ברכות לרגל שמחת נישואי בנו של סגן השר מאיר פרוש (יהדות התורה).

אורח הכבוד באירוע, שהפיק 'המבשר' עיתונו של פרוש, היה ראש הממשלה בנימין נתניהו, שהתקבל בשירה ומצידו הרעיף שבחים בנאומו על משפחת פרוש.

נתניהו ציין את הברית ושיתוף הפעולה שהיה קיים בינו לבין הרב מנחם פרוש ז"ל, אביו של סגן השר. "השותפות שלי עם משפחת פרוש היא עוד מימי ר' מנחם, ובהמשך בתקופת כהונת מאיר כסגן שר השיכון - אז בנינו הרבה בהתיישבות", אמר ראש הממשלה.

כשהוא רומז על הקואליציה, אמר בחיוך נתניהו: "הכל נראה לי עומד תילו, כך אני מתרשם, הכל נראה לי יציב איתן וחזק".

מלבד ראש הממשלה, השתתפו גם רבנים רבים, בהם חבר מועצת גדולי התורה של דגל התורה הגרב"מ אזרחי, הרב הראשי לישראל הגר"ד לאו, הראשל"צ ורבה של ירושלים הגרש"מ עמאר, האדמו"רים מביאלא, קופיטשניץ ועוד, הגר"ל מינצברג, דיינים, רבנים וראשי ישיבות.

בנוסף, הגיעו לאירוע פוליטיקאים רבים דוגמת שר הביטחון אביגדור ליברמן, שר התיירות יריב לוין, שר הדתות דוד אזולאי, שר התקשורת איוב קרא, חברי הכנסת מקלב, אשר, גליק, מוזס, ראשי ערים ועשרות חברי מועצות מרחבי הארץ, כמו גם אנשי תקשורת רבים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
מתקן ניזקי ליצמן פליצמן
דושינסקי
14
האדמור הזה לא יוצא לאירועים ו...ביחד עם כל גדולי האומה הוא נמצא. ו.. פרוש אפילו לא יושב לידו. יועצי הרבי חכמים גדולים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רועי
13
שיחסו ליהדות ולציבור החרדי הוא אפס.
אברהם
12
למה נבנה ביהמ"ק בחלקו של בנימין לפי שהוא היחיד שלא השתחווה לעשיו אמר על כך מרן הגרמ"ד סלוויציק שרואים דבר נורא שהרי בנימין עוד לא נולד אז וודאי שאם היה נולד היהמחניף לרשע כאחיו אעפ"כ זה סיבה מספיקה שלא נבנה בחלקו רואים כמה נורא העניין להחניף לרשע [אמנם צריכים להחניף בשביל להוציא ממנו טובות לחרדים אך
דניאל
11
אנחנו אוהבים אותך
מיכל
10
... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חיים
9
מזל טוב
שרית
8
מלבד ראש הממשלה גם הגרב"מ השתתף.... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
How does it work?
7
בהתחברך עם אחזיהו פרץ ה' את מעשיך! נגזר כליה על ישראל כי החניפו לאגריפס ואמרו לו אחינו אתה, ואגריפס מלך כשר היה! החנופה והכבוד לרשעים הוא עון המכלה מנפש ועד בשר - רבינו יונה.
תזכרו
6
אפשר להעריך בן אדם, וכן חכמה בגויים תאמין וכל שכן בישראל, אלא שבל נשכח שיהודי זה מחלל שבת ואוכל נבילות וטריפות. אז נכון יש לנו הערכה אליו והוא מסמפט יפה את הציבור החרדי. אבל צריך להיזהר מכל שמץ הערצה שהיא שמורה לאנשים הנערצים באמת
העגלון של פראג

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: