עם סוד מהקבינט

ש"ס חגגה יום הולדת ליו"ר אריה דרעי • צפו

בישיבת סיעת ש"ס נחגגה יום הולדתו של יו"ר ש"ס השר אריה דרעי, בהשתתפות שרים וח"כים וכן קבלת פנים לח"כ החדש דני סיידה • השר ישראל כץ "הדליף" סוד מהקבינט (חדשות)

בישיבת סיעת ש"ס השבועית בכנסת נחגגה בצהריים (שני) יום הולדתו של יו"ר ש"ס השר אריה דרעי, בהשתתפות חברי הכנסת של המפלגה, שרים וח"כים מכל סיעות הבית.

שר התחבורה ישראל כץ שהשתתף בחגיגה סיפר לנוכחים: "אני רוצה לגלות לכם סוד מהקבינט, השר דרעי הוא חבר הקבינט הרציני ביותר שיש, אני מדבר על דעת כל ראשי הבטחון הבכירים, בהבנה ובאחריות בנושאים הכי רגישים שיש".

בין היתר השתתפו ראש הממשלה בנימין נתניהו, שר האוצר משה כחלון, שר החינוך נפתלי בנט, שרת המשפטים איילת שקד, שר הבינוי יואב גלנט, שר התיירות יריב לוין, יו"ר האופוזיציה יצחק הרצוג ויו"ר המחנה הציוני אבי גבאי.

בנוסף, נערכה קבלת פנים לחבר הכנסת החדש של המפלגה, דני סיידה, שהיום יישבע אמונים במקומו של סגן שר האוצר יצחק כהן שפרש במסגרת החוק הנורבגי מחברותו בכנסת.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
את מי זה מעניין (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גמליאל
8
חזק!!! חייבים את ביבי.... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
א כהן
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי
6
כנראה בלועזי וגם בעברי עסוקים שם בצרכי ציבור!!!! גם לגפני עשו? מה הרמה הזו? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דרעי
5
הגיע הזמן לפרוש אריה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יקי
4
מזל טוב לר' אריה דרעי הי"ו שב"ה לא רק שקיים מה שהבטיח אלה עשה מעבר לכך אם הקייטנות והקעמפים והנחה במים שיקום הרשת הנחה בתחבורה ציבורית ועוד ועוד תיקצר היריעה בו בזמן שפוליטיקאים אחרים רצים בין תחנה לתחנה בשביל לדבר ולדבר מזל טוב למחולל המהפכה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עו"ד עופר
3
הדדית כך ראוי להיות שלטון. ה' יעזור הלאה. מזל טוב ליום הולדת עד 120 שנה.
מישהו.
2
מי זה בחור החרוץ שעובד על המחשב שם מאחורה ? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
טודרס קונצפלוצקי
1
המשך בעשייצך הברוכה והבא קידוש ה' עוד
יוני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: