צפו

הפגינו נגד 'שת"פ עם הציונים' ונשטפו במים

קומץ של חרדים מחוגי הקיצונים בירושלים מחו היום בקולניות נגד קיומו של כנס מטעם המנהל הקהילתי באזור מגוריהם, ונתקלו בזרם מים שפתח עליהם מלמעלה אחד השכנים. צפו (חרדים)

כינוס שהתקיים בשכונת גאולה בירושלים, עורר היום (שני) את זעמם של חרדים קיצונים שבאו למחות נגדו - אך נתקלו במכשול בלתי צפוי.

ההתכנסות, שנערכה בתוך בנין מגורים ברחוב חבקוק, אורגנה לטענת הקיצונים על ידי המנהל הקהילתי בשכונה, המואשם על ידם ב"שיתוף פעולה עם הציונים".

בשל האשמה זו, נאבקים חוגי החרדים הקיצוניים בבירה, מזה מספר שנים, ב"חדירת" המנהלים הקהילתיים לאזורי מגוריהם, באמצעות פעילויות וכינוסים שונים לרווחת התושב.

היום, כשקומץ מהם הגיע למחות בקולניות נגד קיומו של הכינוס, הוא נתקל בשכן שלא אהב את נוכחותם וצווחותיהם, ופתח עליהם ממרפסת ביתו צינור מים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
בושה
דוד
שרודף ליהודי לרצחו ויתיזו עליו רק מים, בושה
סיקריק איז עמלק
7
מחזיק באוזני כלב מעבר על ריב לא לו. הזהר שלא יפגע בך הס"א וחילותיו.
לבי על חלליהם
6
הכל בגלל הגיוס
מתי יש תוצאות?
5
הכל בגלל הגיוס
מתי יש תוצאות?
4
רשעים יותר מהציונים כישפכו עליכם מים תגידו שזה בזיון התורה דגל תפסיקו להתחפש לחרדים אתם אפילו לא מזרחניקים הם טובים ממכם
אהרן
עציץ סרוח
אבד
3
פעם הבא K 500...
מצויין
2
איזה כלב המטומטם הזה ששופך מים מלמעלה כאילו שיש לנו עודף מים
דתי
1
המוחות הגדולים תמיד סבלו מאלימות מצד המוחות הקטנים (אלברט איינשטיין)
אליהו

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: