מיזם 'כיכר השבת'

קידוש השם, גם היום: החרדים מכבדים - ועומדים בצפירה

יוזמת "כיכר השבת", להביא את הפנים היפות של החרדים אשר מכבדים ומקדשים שם שמים בעת הצפירה, עוררה שיח חיובי - מה שהביא אותנו לצאת ולתעד זאת בשנית, הבוקר. צפו (אקטואליה)

מיזם 'כיכר השבת': תגובות רבות התעוררו ונוצר שיח רחב וחיובי בעקבות מיזם 'כיכר השבת' - האתר החרדי הגדול בעולם, להביא את הפנים היפות של המגזר החרדי, שרובו ככולו מכבד ומקדש שם שמים בעת הצפירה לזכר חללי מערכות ישראל.

מהצפון ועד הדרום: הציבור החרדי מקדש שם שמים • צפו

לאור התגובות החיוביות יצאנו ב'כיכר השבת' לתעד גם הבוקר (רביעי) את הנעשה בריכוזים החרדים, שם תיעדנו את החרדים שעמדו ברחובה של עיר בעת הצפירה, וזכרו את הנופלים בדרך היהדות.

בשנים האחרונות זה הפך לתופעה תקשורתית מכוערת ושקרית אשר ביקשה להכפיש את הפנים היפות שלנו, החרדים. מדי יום הזיכרון נשלחו צוותים תקשורתיים בכדי לאתר חרדים שלא מכבדים את היום או למצער הציגו את הקיצוניים כמי שמייצגים את כלל הציבור החרדי.

כלי התקשורת הכלילו את הציבור החרדי והציגו אותו בעיני הקוראים והצופים כציבור שלא אכפת לו מהזיכרון, מהאחר, מהשונה, זאת כאשר הציבור החרדי בכללותו מכבד וזוכר - בדרכו שלו, בדרך היהדות.

צפו בתיעוד

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

48
אז אבי רבינא לא יודע יופי מהו!! לא בחרת בחסד, בלימוד תורה , בתפילה- בשלושת עמודי העולם, אלא- בלעמוד כמו טיפשים בצפירה? אני צריך לכבד מחללי שבת, עברייני הלכה, והם יחללו שבת ולא יתייחסו לתשעה באב??? מה הגישה הנוצרית הזו, להגיש את הלחי השניה?? רגע הצפירה בשבילי הוא לומר תהילים לעילוי נשמת, ואני עושה זא
א
47
הזוי. מצד שני, הוא - וכל החרדים שעומדים דום - פשוט מכבדים את ה ח י ל ו נ י ם - זה נקרא בין אדם לחברו ואנחנו עושים את זה. הצד השני של לוחות הברית.
א
46
יש 18 חכים
ללא שם
45
עם ישראל אשריכם שקידשתם שם השם ברבים
ללא שם
44
אני לא עומד בצפירה ויהיה מה פשוט מפחדים מהחילונים אין שום חילול ה' לא לעמוד בצפירה שטיות של הציונים ומנהג גוים צפירה.ודרך אגב אני הכותב כאן יוצא פלס"ר וגם איבדתי חברים הי"ד והדרך הכי טובה היא ללמוד משניות במהלך כל השנה לעילוי נשמתם
אבי
43
1. דלקת נרות לנפטרים. מקורו בטכסים פאגנים עתיקים. 2. השתתחות על קברים. חס איסור ובכל זאת עושים. מוזר. 3. עמידה בצפירה. 4. שתיית קוקה קולה.
ל.
42
לכבד את חוקות הגויים זה קידוש ה'?????????????????????? מישהו יכול להסביר את הסתירה הזו????????? כנראה בגלל ירידת הדורות יש בלבול וערבוב וטשטוש במושגים. קידוש ה זה דבר מאד מאד מסויים. לפני שאתם כותבים על קידוש ה או חילול ה תבדקו את הדברים הלכתית ותפסיקו לערבב מושגים.ולכתוב על כל דבר טיפשי או זוטר חי
קידוש ה?
41
חילול ה'
ללא שם
40
כל הכבוד קידוש השם!!!
חסוי
39
קידוש ה' זה רק מי שמקיים מצווה וכדומה.
אין מילים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: