אולי ראיתם?

פעוטה חרדית אותרה; ההורים נמצאו אחרי שעות

במשך שעות כוחות המשטרה חיפשו אחר הורים של פעוטה חרדית בת שנתיים, שנמצאה בטיילת בטבריה • רק כעבור כשלוש שעות וחיפושים נרחבים - ההורים אותרו (חדשות, ארץ)

מזהים את הילדה? (צילום: דוברות המשטרה)

כוחות המשטרה והחירום בטבריה, איתרו פעוטה חרדית בת שנתיים - באזור הטיילת בעיר, כשהיא מסתובבת ללא הוריה. במשך למעלה מ-3 שעות, המשטרה חיפשה את ההורים - עד שהם אותרו.

הפעוטה בת השנתיים, דוברת אידיש בלבד, אותרה בסמוך לטיילת בטבריה, והיא לא ידעה להגיד היכן הוריה.

משטרת ישראל בסיוע חובשים מיחידת האופנועים של איחוד הצלה מסניף טבריה וסובב כנרת ביצעו סריקות בניסיון לאתר את ההורים.

המשטרה קראה לכל הנתקל בהורים או בני משפחה שמחפשים את הילדה חייגו מיידית למוקד 100 של משטרת ישראל או למוקד 1221 של איחוד הצלה.

כאמור, כעבור כשלוש שעות אותרו ההורים והילדה הוחזרה אליהם, כשהיא במצב טוב.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

29
כתבו חרדית, הקפיצו את כולם. ואם היו מוצאים ילדה חילונית דוברת פורטגזית בלבד היו מציינים שהיא חילונית? כ"כ הרבה גזענות מוסווית במדינה שלנו שזה מזעזע.
פרחיה
תכלס
אשר
28
למה לחפש את ההורים שיביאו אותה אלי אעשה אותה פרח בע"ה
יודע
27
איזו מתוקה! אולי ההורים זקוקים לעזרה. אולי קרה להם ח"ו משהו..נתפלל שיסתדר בס"ד וימצאו ההורים.
אני
מצאו אותה....
rk
26
אשמח לקחת אותה אם לא ימצאו... כזאת מתוקה!
אני
25
אז ההורים אבל או לא? ???
אני
24
למה לא מספרים איך זה נגמר? מה היה עם ההורים?
חי
23
ההורים נמצאו!!@
ישראל
22
יאווו מה איתה?
מצאו את ההורים?
לא פלא שילדה מדברת יידיש . אלו השוליים של החרדיות .
שבתאי
21
לא יודעת מה איתכם.... לי יש ילדים ואני בהסטריה כשמישהו זז לי מהעיניים. לחשוב על ההורים איזה בהלה מטורפת עד שמצאו אותה... וכן ...בטוח שחששו מהמשטרה. ויש להם מה. כי לא היו מחפשים אותה עד 24 שעות או 12 שעות. רק היו עוצרים אותם.... משטרה דפוקה.
נטע
20
בבקשה שהאתר יכתוב שמצאו את הילדה כבר
טבריינית
צודק. אני ממש לא ישנתי בלילה, למה לא מעדכנים גם בבשורות טובות?
ע

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: