מעצרו של הבעל הוארך שוב

האישה החרדית שנדקרה במודיעין עילית: 'היה טירוף רגעי'

מצבה של האישה שנדקרה על ידי בעלה שקפץ לאחר מכן מהחלון, משתפר. לחוקרים סיפרה כי היא לא מבינה מדוע הוא עשה לה את זה • בית המשפט שלח את הבעל לבדיקה פסיכיאטרית (חדשות)

(צילום: איתמר קירשבוים)

הזוועה בעיר החרדית: מצבה של האישה שנדקרה על ידי בעלה בבית מגוריהם במודיעין עילית, ממשיך להשתפר. מעת לעת, הכרתה שבה אליה.

משה נוסבאום דיווח בחדשות 12 כי באחד הפעמים, ניסו חוקרי המשטרה לשוחח איתה כדי להבין מה קדם לאירוע החריג והקשה.

האישה סיפרה לחוקרים כי גם היא מתקשה להבין מדוע הוא עשה לה את זה, ולמה קפץ לאחר מכן מחלון ביתם - בקומה השביעית.

לדבריה, היחסים ביניהם היו מעולים, לא היה רקע אלים קודם, והיא לא יודעת מה עבר עליו. היא תיארה כי "היה זה טירוף רגעי".

במקביל, בית המשפט האריך היום פעם נוספת את מעצרו של הבעל - שלא בפניו, שכן הוא עדיין מאושפז. בנוסף, בית המשפט הורה לשלוח אותו לבדיקה פסיכיאטרית.

גם מצבו הרפואי של הבעל, שניסה לרצוח את אשתו ואז קפץ מהחלון, משתפר - אך חוקרי המשטרה לא מצליחים להבין ממנו מה הרקע, שכן הוא אינו מדבר בהגיון.

יצוין כי גם השכנים, שהיו מזועזעים והמומים מהעובדה שאירוע כזה התרחש בעירם, ציינו כי מעולם לא שמעו לפני כן צעקות ומריבות. לדבריהם, מדובר באנשים נורמטיביים לחלוטין.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

35
מאיפה הביטחון הזה של כל המגיבים לכתוב על מקרה שהם לא יודעים מה באמת קרה שם? תשאירו את זה בידי מי שצריך לטפל בזה.
יוסי
34
קפץ מהקומה השביעית ונשאר בחיים???
שמשון
33
לא בכדי ברכת החונן דעת היא הראשונה. להיות בר דעת לא מובן מאליו, ויש התחנן לפני הקב"ה יום יום שנהיה ברי דעת גם בעוד רגע מעכשיו, ולהודות על כל רגע שדעתנו מיושבת עלינו.
זלמן
32
לא משנים הפרטים. היא חייבת להוציא ממנו גט, והרשויות חייבות לקחת אחריות עליו בתור חולה או בתור עבריין. חלילה שיסתובב בין בני אדם - פצצה מתקתקת.
לא משנים הפרטים
31
עזה כמוות אהבה וכו'
דבש, ירושלים
אני לא מבין הדגש על הוכו'???
אבי
30
איך קפץ מקומה שביעית והוא חי?!?!?! הוא היה אמור להתפחלץ לגמרי
ילדה
כתבו שהוא נפל על בד יוטה מתוח בקומה ראשונה
יהודי
הוא נפל על יוטה
תושב מודיעין עי
29
מקרה קלאסי של גבר מטורף שסבור שהתינוק לא שלו
קלאסה
איזה שטות
איזה שטות
לך תספר לאשה את זה!!!!!!
יודע
28
אולי זה דיבוק🤔
ללא שם
וואי ממש הזוי
ח
באמת יכל להיות
נ
27
אולי סוף סוף נדע במי מדובר?
ללא שם
עצוב כשהסקרנות גוברת גם על צורת אדם ואהבת הזולת
ואולי לא?
26
בנאדם מזעזע כנראה שנכנסה בו רוח שטות מסכןןןןןןןןןןןןןן
ח
צודקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ווח

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: