מעצרו הוארך

"גומל החסדים" תקף שתי נשים חרדיות בבתיהן

בית המשפט החליט לא להתחשב בעובדה כי מדובר באדם חרדי ושילדיו הלומדים בחיידר עלולים להינזק, והתיר לפרסום חלק מפרטיו של חשוד שבכסות של גבאי צדקה תקף נשים (בארץ)

אילוסטרציה (צילום: Hadas Parush/Flash90)

בית המשפט הורה על הארכת מעצרו של אדם שתקף נשים חרדיות, בשני מקרים שונים, באותו אופן: הציג עצמו כאיש חסד שבא לביתן כדי לעזור להן כלכלית, וניצל את ההזדמנות כדי לבצע את זממו.

מדובר בגבר בן 58, עובד בעיריית ראשון לציון, ובדיון בבית המשפט נדחתה בקשתו לאסור את פרסום פרטיו אלו מחשש ש"ייגרם נזק בלתי הפיך לו ולבני משפחתו, משום שעסקינן באדם חרדי שילדיו לומדים בתלמוד תורה", כדברי סנגורו.

הכל החל בסוף השבוע האחרון, כאשר על פי תלונת שתי נשים מאזור המרכז, האיש הגיע לביתן "במסגרת פעילות גמילות חסדים, ובאמתלה של עזרה על רקע מצוקתן הכלכלית, ביצע את העבירות הקשות", לטענת המשטרה.

אתמול (שלישי) הוא אותר, נעצר והובא לחקירה בתחנת המשטרה. לאחר מכן, בדיון שהתקיים בבית משפט השלום בפתח תקווה, האריכה השופטת אליאנא דניאלי את מעצרו של בשלושה ימים נוספים.

לאור אופן הפגיעה ושיטת פעילותו של הפוגע, פונה כעת המשטרה לכלל הציבור בהודעה חשובה: "אם ישנן נשים נוספות שנפגעו מהחשוד, עליהן לפנות לתחנת המשטרה הקרובה לביתן או לתחנת משטרת ראש העין".

פרקליטו של העצור, עו"ד אייל בסרגליק, אומר ל'כיכר השבת' כי "מדובר בעלילת דם כוזבת: מרשי איש ישר, שמחלק מזון, אוכל ותרומות לנזקקים".

"למרבה הצער, עניין זה נוצל לצורך תלונה כוזבת אודותיו. המשטרה ביקשה ארבעה ימי מעצר, ובית המשפט לא מילא את בקשתה. חפותו של מרשי תתברר בהמשך", בטוח עורך הדין.

עו"ד אייל בסרגליק (צילום: יח"צ)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
אחלה של גמילוס חסודים
ישראל
27
אני מוכן להתערב שזה לא המקרה היחיד.
יוני
אם נזהרים מיחוד לא קורא זה
meli
אולי הוא חדש במקצוע א"א לדעת
יהודיה
26
חפותו של מרשי... על מי אתה עובד??? נשים חרדיות הם האחרונות שיתלוננו סתם על דבר כזה...
אי אפשר לדעת...
25
תקיפהזהשאיןהוכחהזהלאאומר
אסתר
24
בדבחטים
סתומים
23
הקלות שנים מתלוננות היא איומה ונוראה - אישה יכולה לשאול אותך על כתובת רחוב בתמימות ולאחר מכן להתלונן עליך במשטרה שאיימת וניסית לתקוף וכו' האתה תיעצר ועליך יוטל כעת תהליך להוכיח אחרת ממה שהיא מתלוננת שאיןלך אחות וכו' -- על כל מניע נקמתי או משהו שיכול לגרום לאישה להתלונן היא יכולה באמצעות תלונת שווא ל
מיכאל
22
כתוב בתורה , חסד הוא...
חסד
21
כמה חשוב לשמור על דיני ייחוד, עלילה או לא אם הוא היה מגיג לביתן מלווה באדם נוסף היה חוסך לעצמו את הדבר הזה
יוסי
אין כאן שום קשר לדיני ייחוד. דיני איחוד נועדו לאנשים נורמטיביים שלא יחטאו שניהם מרצונם. כאן מדובר באונס!!! מה למען השם קשור כאן ייחוד????
אני
לא מכניסים גבר לבית
meli
.
מיהו יודע אולי
הוא רק בא לעזור לתת מוצרי וכו, אף אישה לא הזמינה אותו להכנס ולשבת שעה בבית, כולה בא ''לתת מוצרי מזון'' ועל הדרך עשה מה שעשה, נבל בכיסוי של צדיק. שיכין לו מקום בכלא
תמי
אם חלילה החשד נכון אז הרי הוא נמנע מלצרף אדם נוסף לביקורי בית שלו כדי להצליח לבצע את זממו רח"ל, אם יש צורך לגרום למניעת מקרים כאלו אז ההיפך צריך להזהיר את עקרות הבית לא לפתוח דלת ולא להתפתות לשום אדם "שרוצה לעזור" להם
מנחם
גם נכון---בכל מקרה - נשים לא להכניס גברים הבייתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,
20
לא ראוי לאתר שמגדיר א"ע "חרדי" לפרסם חדשות בזויות ורדודות כאלה. לא כל דבר ראוי לפרסם!!!!! ממש זולות שאין כמוה. "ודברים שרואים מכאן לא רואים משם" אין לכם מושג כמה הרס אני רואה מכאן......👎
מיסטר
אז תחזור למערה חבוב ועדיף שתיקח איתך את התוקפים למיניהם תעשו חיים
פחחחח
להפך, כל הכבוד לכיכר השבת שמפרסמים ומעלים את המודעות לתקיפות מיניות ולא מטאטאים מתחת לשטיח כמו שאר אמצעי התקשורת החרדית
בחור ישיבה
חדשות בזויות??? הגיע הזמן שהציבור החרדי יכיר בסכנות האורבות לו בדמויות תורניות! כבדהו וחשדהו!
צפתית
יש גם הרבה תלונות כזב!! עד שלא יוכח שהטענות צודקות ,מדוע לפרסם את שמו?? אם יוכח שהטענות צודקות .. חובה לפרסם את שמו!!
אבל
מסכימה
עדי בר*
נכון מאוד, תזהרו!!!
אני
19
זה רק מלמד מוסר השכל.כמה כל אדם ואדם גדול ככל שיהיה חייב להיזהר על העיניים היקרות שלו.אחרת נכשלים בכל מיני עבירות.אין חסינות לאף אחד בעולם.אפילו אדם בן תשעים.עוד בוער לו הנגע הארור ה' ירחם.
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: