חשיפת 'כיכר השבת'

הכנסת תדון: "למה מפטרים חרדים ספרדים"

פרסום ראשון: וועדת הכלכלה של הכנסת עומדת להתכנס, בעקבות הכוונה לפטר את המגיש החרדי אורי רווח. יו"ר הוועדה אף פנה בענין במכתב חריף למנכ"ל 'כאן' אלדד קובלנץ (חדשות)

ח"כ יעקב מרגי (צילום: מרים אלטשר, פלאש 90)

פרסום ראשון: וועדת הכלכלה של הכנסת בראשות ח"כ יעקב מרגי מתכוונת להתכנס, בעקבות הכוונה לפטר את המגיש החרדי ב'כאן מורשת', אורי רווח - שהוזמן לשימוע לקראת פיטורין, כפי שנחשף ב'כיכר השבת'.

את הישיבה בנושא, יזם יו"ר הוועדה בשל טענתו כי מדובר לכאורה בחלק ממגמה לסלק מהשידור הציבורי עובדים שהם ספרדים חרדים.

במקביל ח"כ מרגי שיגר מכתב חריף למנכ"ל 'כאן' אלדד קובלנץ, שנפתח כך: "לצערי, בתקופה האחרונה התפרסם כי תאגיד השידור פיטר מספר עובדים חרדים אשר הגישו תוכניות בכאן מורשת של תאגיד השידור".

"לא ברור מדוע דווקא המפוטרים: דוד חכם, משה זמיר ואורי רווח, אשר כולם חרדים ספרדים, פוטרו - למרות תוכן השידור האיכותי אותו העבירו לציבור שומרי המצוות", תוהה יו"ר ועדת הכלכלה.

לדבריו, "ציבור זה מאזין לרדיו מורשת מידי יום, הן בשל התוכן המקצועי והן בשל הפריסה הארצית המעמידה מענה לציבור הדתי והחרדי בתוכניות רבות ומגוונות", ומכאן פליאתו הרבה.

וח"כ מרגי (ש"ס) כאמור מודיע: "בכוונתי לכנס דיון בוועדת הכלכלה בענין, במטרה להבין מהם שיקולי בחירת עובדי התאגיד בכאן מורשת, לעמוד מקרוב על ענין הבאת והגשת תוכן מקצועי ומותאם למאזיני רשת מורשת".

רווח בהגשת תכניתו. ארכיון (צילום מסך)
מכתבו של מרגי (סריקה)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
כי אתם נחיתיים ובכיינים זה למה
למה
8
החרדים/ הספרדים מתעללים באתיופים.החילונים ודומייהם יתעללו בחרדים
מידה כנגד מידה??
7
כי ספרדים הם הפח זבל של האליטות...כי ספרדים נועדו רק להצביע ליכוד וזהו.
קובי
6
מדינה שנשלטת בידי אליטות גזעניות, אם זה היה קורה בארצות הברית היו אומרים "פעולה אנטישמית/ניאו נאצית קרתה במערכת התקשורת של המדינה" והיו פותחים על זה בחקירה ונשיא המדינה היה מוציא את ההודעה הקבועה שלו כמו כל פעם שיד איזה מקרה אנטישמי..... אבל לצערנו אנחנו במדינה שבה מ-ו-ת-ר להיות גזענים על גבול הנאצי
מאיר
5
תסגור להם את התחנה ונראה את מי יעסיקו, וגם תחנה חדשה לא לתת להם לפתוח. גהנום שלהם בפתח, "לפתח חטאת רובץ"
ללא שם
4
נלחמים על הקיום, שדרנים חולי נפש מקבלים ביטוי, ושדרן מצוין כמו אורי רווח החילוניכים לא מסוגים לשמוע...
אבא
3
שיפטרו קודם את הקשקשנים שנוברים בחומרים צהובים כמו אמנון לוי.
צחי
2
כל הכבוד לך הרב מרגי! תחזיר את אורי רווח לשדר
דוד
1
כי שס לא קיימת מי שמע עליה בכלל
ספרדים הפקר במדינה ושס מבסוטית העיקר ג.ו

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: