בני ברק

השוטרים חשבו שיש 'טיש' - והופתעו • צפו

עשרות שוטרים פשטו על בית הכנסת של חסידות נדבורנה, שם ביטלו את האירועים בשל ההגבלות, והופתעו לגלות בחורים בודדים הלומדים • כן פשטו על פוניבז' מחבלים (בארץ)

עשרות שוטרים פשטו הערב (מוצ"ש) על העיר בני ברק, בחיפוש אחרי מפרי ההנחיות ועורכי ההתקהלויות ההמוניות בניגוד לחוק.

בין היתר, הגיעו לבית המדרש של חסידות נדבורנה, שם חשבו כי האדמו"ר עורך את שולחנו, טיש, לכבוד סוכות וזכר לשמחת בית השואבה.

השוטרים הופתעו לגלות כי המקום ריק, מלבד מספר בחורים שישבו ולמדו במקום. אותם בודדים, קיבלו קנס שכן הרשויות אסרו על פתיחת בתי הכנסת.

בנוסף, הגיעו השוטרים להיכל ישיבת פוניבז', של זרם המחבלים, שם העניקו דוחות וקנסו כמה בחורים שישבו ולמדו בהיכל הישיבה.

מהמשטרה נמסר כי "בעקבות דיווחים שהתקבלו במשטרה אודות התקהלויות אסורות בישיבות ובחסידויות מרכזיות בבני ברק, הגיעו אליהן שוטרים וביצעו אכיפה. למנהל ישיבה נרשם דוח בסך בסך 5000 ש"ח והנוכחים במקומות נקנסו".

בדוברות המשטרה הוסיפו: "משטרת ישראל תמשיך בפעילות האכיפה למען שמירה על שלום הציבור ובריאותו. השמעות להנחיות הנה מצילת חיים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

37
למה כך
חיים
36
איפה שמירת ההנחיות בין השוטרים? 2 מטר מסכה גם על האף.... בושה!
מישהי
35
רשעים גמורים.
פרמריבו
34
ההפגנות הללו לא ספונטניות ולא תמימות זה הטריגר לאלימות מול החרדים
ללא שם
33
בנוסף לרמת האיי. קוי. הנמוך של השוטרים - שהרי אדם עם אינטלגנציה מינימלית בוחר מקצוע מכובד - ובנוסך לרשעותם שנובעת מתסכולם מול ציבור חרדי איכותי ביותר מכל שאר הציבורים בארץ הם גם טיפשים והשילוב הזה איי, קוי. נמוך, טיפש, ומתוסכל הוא קטלני ביותר ואוי לו לאדם שפוגש פנים אל פנים יצור נאלח כזה והתוצאות בה
מנחם
32
כתל אביבית וישראלית ומגדירה את עצמי כלא שייכת לשום מגזר , צופה בעבודת השוטרים וכל הנעשה פשוט כואב עם כל הערכתי לעבודתם הקשה של השוטרים אין צדק שוויון בהתנהלותם ותגובתם בין שני המגזרים לדעתי עם נועם אפשר להגיע לתוצאות טובות עם החרדים מדוע מתנהלים אתם בנוקשות ועם המפגינים ובכלל אחי החילונים לא ,בשכונו
אוהבת צדק
31
חברה זה לא משחק נגד מי ומה קחו אחריות למי שיש אמונה זה המבחן כל גדולי הדור צועקים יש מגפה פתאום הרביי לא מן דאמר מה קרה לכם זה שפיכות דמים כולנו נתבע על זה די עם זה מספיק עם היתומים וההלויות וקדיש של ילדים קטנים מה נגמר לכם האמונה??
משה
30
משטרע נאצית, גם הם לא סבלו שהיהודים לומדים תורה
קובי
29
פשוט גועל נפש בא להקיא על המשטרע... איכססססססהההההה
משה
הכל מתחיל בשנאת חינם אצלנו. כל השאר זה רק תוצאות ועונשים משמיים
יניב
28
חחח בסרטון מפוניבז' רואים יותר שוטרים מבחורים. אם יש מקום שהמשטרה יכולה להבליג זה שם.
ר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: