הירידה בתחלואה

מהפך: בני ברק הפכה ל'ירוקה' ברמזור גמזו

בשורות טובות: העיר בני ברק, שהייתה העיר האדומה ביותר בישראל, הפכה הבוקר לעיר ירוקה ברמזור הקורונה של פרופסור רוני גמזו: "ציון דרך משמעותי במאבק הקורונה" (ארץ)

בני ברק (צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת)

מנותני משרד הבריאות שפורסמו היום (שלישי) עולה כי בעיר בני ברק נרשמו רק 35 חולים חדשים ביומיים האחרונים. בנוסף, שיעור הבדיקות החיוביות בעיר עומד על 3% בלבד, בכך נצבעה בני ברק בצבע ירוק ברמזור הקורונה של הפרויקטור רוני גמזו.

בעירייה מציינים כי בחודשים האחרונים, העירייה ניהלה מאבק מתמשך במטרה למגר את נגיף הקורונה מרחובות העיר, תוך התמודדות עם אורח החיים המיוחד של תושבי העיר.

הצעדים של העירייה שהובילו בס"S לירידה בתחלואה: העירייה הגבירה את האכיפה, חיזקה משמעותית את מערך ההסברה, ביצעה מבצעי בדיקות רחבים עבור כלל תושבי העיר שנבדקו בשיעור הגבוה בישראל (מעל 70% מתושבי העיר) ופעלה בשיתוף פעולה עם הרבנים במטרה לגייס את כלל הציבור למאבק.

ראש עיריית בני ברק, אברהם רובינשטיין, אמר הבוקר: "הבוקר אנו מציינים עוד ציון דרך משמעותי במאבק שלנו נגד נגיף הקורונה. תושבי העיר בני ברק כבר למודי קרבות כנגד הנגיף. בסייעתא דשמיא יחד איתם פעלנו כתף אל כתף במטרה לנצח גם את הגל השני. נמשיך לפעול ולהשקיע את כלל מאמצינו כדי לסייע כעת לבעלי העסקים ולהורים בעיר שעדיין נפגעים מהנגיף, ויחד עם כלל התושבים שלנו - להתפלל ולעשות הכל כדי לשמור על העיר ירוקה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
כל הכבוד!! משמח מאוד ב"ה
חנה
15
כל הכבוד פעם אחת ירוקה
עדי
14
ברוך ה'
עידו נקש
13
בשעה טובה לאחר חצי שנה תושבי בני ברק סופסופ הבינו מה נדרש לעשות כדי לצאת מהסגרים. פחות בדיקות = פחות מאומתים = אין סגר פוליטי!
בנימין
בנימין . אין הגיון להתנהג כמו בת יענה . הבדיקות נועדו לאתר נשאים שלא יודעים כלל שהם נדבקו כדי שיכנסו לבידוד ולא ידביקו אנשים אחרים שעלולים למות.
משה
12
עצוב מאד שג' אדמורי"ם והמון חסידים קדושי עליון נפטרו כי הודבקו על ידי גלויי הפנים
עצוב מאד מאד
11
בדיחה...מאדום בוהק לירוק,בלי שינוי בהתנהגות...חשבתי שהם חכמים האלה בממשלה...שיבדקו היטב מי בכלל הולך להיבדק.
יעקב
איפה. בבלפור?
משה
10
עירייה שכולם היום מבלבלת את המחשב ממש בזכותם הפשוט ירוקים אולי בגלל אי אכיפה שלהם היה כל כך הרבה חולים
267
9
פתחו את בית הכנסת והתחילו להתפלל חזק כמו שאמר מורינו טראמפ שיש בוס לעולם וזה עזר בלי מסיכות בלי כפפות בלי אלו צל וויטמין די [תהילים בלע'ז]
מנחם
8
מה שוה ירוקה או אדומה אם בכל הארץ אי אפשר להתפלל בפנים וא"א לפתוח בתי ספר מכיתה ה', חכמי חלם לא מאמינים שעקפנו אותם.
משה בן אברהם
7
גם זו לטובה, כל הכבוד לרוני גמזו שעושה עבודת קודש, למרות העליהום עליו.
רבקה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: