צפו בתיעוד

יום אחרי יום: שוטרים הגיעו לתלמוד התורה

יממה אחרי פעילות אכיפה משטרתית במקום, חזרו השוטרים אל תלמוד התורה הירושלמי ולהפתעתם - הוא עדיין היה פתוח ובמקום למדו ילדים • העובדים התעלמו מהשוטרים (חרדים)

במהלך פעילות שוטרי משטרת ישראל הבוקר (שלישי) לאיתור ואכיפת תקנות הקורונה, מצאו השוטרים שוב את אותו מוסד חינוכי בשכונת רמות בירושלים הפועל בניגוד לתקנות האמורות ובו עשרות ילדים, וזאת הן רק יממה בלבד לאחר שבוצעו במקום פעולות אכיפה ואחד המעורבים עוכב לחקירה.

בהגעתם של השוטרים נתקלו בשער הכניסה סגור וקריאות לעברם של שניים מעובדי המקום שעלו במדרגות בסמוך לשער יחד עם עשרות ילדים לא נענו תוך התעלמות מוחלטת מהשוטרים.

מדובר במוסד חינוכי מאולתר שבמהלך החודש האחרון בוצעו מספר לא מבוטל של פעולות אכיפה במקום ונרשמו כנגד עובדיו דו"חות בגין הפרת התקנות.

"אנו עדים למקרה חמור בו המעורבים מפרים פעם אחר פעם את התקנות וההנחיות ואף לא נרתעים מהאכיפה כנגדם. משטרת ישראל תמשיך לפעול כנגד מקרים אלו לרבות בחינת צעדים נוספים", נמסר מדוברות המשטרה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
היו צרכים להכניס את הצוות לכלא לכל חייהם בתור התחלה ולקנוס אותם בעלות הטיפול בחולי קורונה מהשכונה בכל מדינה נורמלית זה היה קורה מזמן בארץ גם החרדים וגם הממשלה מעדיפה הלוויות על החיים
אנטשימים
לך לבלפור - מסית
אנטי....
14
מפגרים!!! בגלל אנשים כמוכם אנחנו ממשיכים לשבת בבית ולאבד את הפרנסה. זה לא משחק ילדים ולא תופסת עם השוטרים, תשמרו כבא על ההנחיות, מה עם "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם?" וברור גם שכל הרב'ס וכל הילדים היו בלי מסכות... ממש בדיחה... תתביישו לכם!!!
מורה בישראל
לך לבלפור - טיפש
מורתי
13
שר החינוך קבע שהחדרים הם לא גורמים להדבקה, ותפסיקו לרדוף אותם
צבי
עוד מעט גם הגנבים ידרשו שהמשטרה תפסיק "לרדוף" אותם.
רפאל
12
במקום שמתחילה ה"השקפה הטהורה" שם נגמר השכל הישר. אוי לחברי הכנסת המוסרים נפש לאפשר להם להמשיך לסכן את הרבים.
רפאל
במקום לדבר כל היום על "השכל הישר" ו"פיקוח נפש" תחשוב קצת על העתיד של הילדים שלך שאם לא ילמדו מובטח לך שיצאו ילדי אינטרנט כמוך...
תם
לעתיד צאצאי אני דואג. על כן, בכאב לב סגרתי את הספר ויצאתי להאבק על עתידם. להצילם מידיהם של מחנכים אשר חיבקו את דרך ה"השקפה" והפנו עורף לדרך התורה.
רפאל
אתה יודע מה, לך לבלפור
רפי
כשילדינו היו קטנים, הם אהבו להתלונן בסגנון: אמא, מדוע הוא כן ואני לא? כשגדלו קצת, הם הבינו שטענה כזו אינה עינינית. עצוב לראות שיש לא מעט מבוגרים שעדיין לא הפנימו זאת.
רפאל
הכל בהוראת ר חיים מי שיודע וד"ל
גרשטו
11
כל הכבוד! ציונים שודדים - עם ישראל שרד את כל רודפיו
מדינת ליסטים
10
מה קרה אז מה אתם יודעים איזה קשה זה עם חבורת בנים בבית ועוד עם הבעל אז יש סידור הבעל מלמד והילדים בתלמוד תורה כאילו הילדים האחרים לא יורדים לגינה אני רואה מה הולך כל ילד בתוך הפה של השני עושים מה שאפשר ומכבדים החלטות של מישהו אחר בין כך אף אחד לא יודע באמת מה נכון עד באו של משיח צידקנו
ללא שם
9
רוצים ללמוד תור
יוני
8
רשעים ארורים
חרדי שאכפת לו
7
כל הכבוד למשטרה תמשיכו להגן על האזרחים
ללא שם
6
רוצחים
לילו
5
למה בטול תורה? פעם האבות למדו את בניהם תורה.
ללא שם
4
מי שכתב כל הכבוד לשוטרים המפגרים שיםטוף כמה מאות מהם ואז כבר נראה איך הוא ידבר וחוץ מזה זה ביטול תורה ענק
ימותו הערבים
3
הם חושבים להציג לנו "מסירות נייפייש" אבל לא יודעים כמה חילול השם גדול יש בדבר וחטא זה הוא בל יכופר לחיים תפסיקו לשחק שוטרים וגנבים תהיו נורמאלים דרך ארץ קדמה לתורה תעשו מה שגדולי ישראל אומרים ואל תשמעו לעסקנים קטנטנים בעלי אינטרסים
אפי
נהיית גם מחנך - לך לבלפור
פאי
מי אתה שתחליט מה זה חילול השם. תוציא את הכיפה בגלל שזה חילול ה'. דרך ארץ קדמה לתורה, נו, תביא עוד מאמרים של עמי הארץ שאתה מכיר, דרכיה דרכי נועם. ונשמרתם, אני גם יכול להוציא דברים מהקשרם, ולבקש ממך לקיימם, הפסוק "והיית משוגע". אבל אתה בין כה מקיים את זה בהידור רב.
סבווויטש
2
זה נכון שש כוללים בבני ברק בהם אם אברך רוצה להיות זהיר ולא לבוא-אומרים לו שלום...?
ללא שם
עשו את זה לבן שלי הוא למד קרוב לכולל והעיפו אותו
יעקב
והנותרים מקיימים "בנפשו יביא לחמו".
רפאל
1
יש אנשים שצריכים להבין שאנחנו במדינה ויש חוקים והמשטרה לא יכולה להכוף רק אצל החילונים והחרדים יעשו מה שבא להם (לפחות חלק) ושצריך לשמור על החוק
חוק וסדר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: