חילופי האשמות

גורם בלשכת אהרונוביץ: "אנשי ברקת שקרנים"

בלשכת ברקת זועמים על הפגישה של השר לביטחון פנים אהרונוביץ עם הגאב"ד. "זה עניין מונצפיאלי, מה הוא מתערב", טענו. אנשי אהרונוביץ הביעו תמיהה על התנהלות ברקת שלטענתם נתן לשר את ברכת הדרך. אנשי ברקת הכחישו את הדברים ובלשכת השר כינו את אנשי ברקת "שקרנים" (חרדים)

חילופי האשמות קשים במיוחד התנהלו היום בין לשכת ראש-העיר ירושלים ניר ברקת ובין לשכת השר לביטחון פנים יצחק אהרונוביץ (ישראל ביתנו) על רקע הפגישה של השר שלשום עם גאב"ד ירושלים הרב טוביה וייס.

הכעס הרב בלשכת ברקת שורר בעיקר בגלל ההתערבות של השר בנושא מונציפאלי. "זה לא עניין של השר", אמרו בלשכת השר.

קודם הפגישה של השר עם הגאב"ד, שכזכור נגמרה באי-הבנות, נפגש השר עם ברקת. השר הציע לברקת לסגור את חניון קרתא ולפתוח חניון אחר, אבל ברקת התבצר בעמדתו שלא לפתוח את החניון.

ההתעקשות של ברקת, כך על-פי מקורביו, בעיקר בגלל ההתקפה של קבוצת קנאים על רכבו של ברקת, בצאתו מפגישה עם האדמו"ר מקאליב שליט"א.

על-פי מקורביו, ברקת לא אהב בלשון המעטה, את הפגישה של השר עם הגאב"ד - שכידוע לא מסכים להתפשר בשום דרך בנושא פתיחת חניון קרתא.

אתמול פורסם כי השר בודק את האפשרות לסגור את חניון קרתא ובמקביל לבדוק חלופות. בלשכת ברקת מסרו כי לא ישתפו פעולה בשום צורה עם היוזמות של השר אהרונוביץ.

אנשי אהרונוביץ' הביעו תמיהה על התנהלותו של ברקת, שלטענתם נתן לשר את בירכת הדרך ואף הציע לו חלופות בפגישה שנערכה בין השניים. בקול-ישראל דווח כי אנשי ברקת הכחישו את הדברים. מלשכתו של אהרונוביץ' כינו את אנשי ברקת "שקרנים".

ברקת דבוק בעמדתו, העדה החרדית דבוקה אף היא בעמדתה - והשבת, ההפגנות יימשכו, זה השבוע השביעי ברציפות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
אתה מסכן ומלא בשנאה עצמית כמו הרצל
יהודי1
12
מותר לו להיתערב, הוא שר לביטחון פנים, והשוטרים שלו צריך כל שבת לעבוד כמו חמורים על חניון קרתא אחד קטן !!! מר ראש העיר ניר ברקת, תרים ידיים תגיד שטעית בהיתנהגותך כלפיי החרדים. והכל יבוא על מקומו בשלום!!
שוטר
11
אתה חי במדינה שהרצל חזה וייסד, קצת צניעות לא תזיק.
מישהו
10
לך לתל אביב אאאאאהההה ירושלים יש לה היסטוריה, אז למה אתה לא שומר את המצוות כמו שאתה מאמין בהיסטוריית ירושלים ?????
SHLOMI
9
אתה זוכר מי הצביע ברקת
רבינוביץ
8
גור משקר כל יומיים משהו חדש וברקת גם אז מה הפלא שגור בחרו אותו?! לעזלזל
משה
7
שאתה נחיתי ומתבייש בדתך ידענו, שאתה הזוי ומטעה את ראש העיר ידענו, אך שאתה משועמם ומנבל את המקלדת ביצאות חילוניות מנובלות לא ידענו, חזור לביתר ושם תתמודד עם מפלותיך...
מנחם רוטנברג
6
שאמר לברקת שהוא יכול לפתוח את החניון
hgg
5
רק פחות משלושה חודשים הוא הגיע וטען שהמשטרה טוענת שזה פיקוח נפש, וכופה עליו את פתיחת החניון (כך נכתב גם בעיתוני הקואליציה המודיע ויתד) פתאום עובר תקופה המשטרה כבר רוצה להגיע להסדר, אז ברקת זועק מה זה עניניכם.
כג
4
ונוכלים. כולנו זוכרים איך ברקת התבכיין בפתיחת החניון כי מדובר ב"דרישה של המשטרה", פתאום כשהמשטרה מבקשת לסגור זה "ענין מוניציפאלי". יש להודות יש לנו ראש עיר שקרן, טיפש ואנטי חרדי. מן הראוי שהחרדים יפרשו מהגועליציה הזו - כמה שיותר מהר - ויפה שעה אחת קודם!!
ברקת שקרן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: