רפורמת הסלולר הכשר

עוה"ד לשר הנדל: תבטל - או שנעתור לבג"ץ

עורכי הדין שעתרו לבג"ץ, נגד גזירת המעונות של ליברמן, שלחו הערב מכתב מאיים לשר התקשורת, בו הם דורשים לבטל את הרפורמה, שלטענתם, תפגע בשוק החופשי ובזכותם של החרדים לתייג את עצמם (חדשות)

השר יועז הנדל (צילום: יונתן זינדל - פלאש 90)

מוקדם יותר היום (ראשון), הכריז שר התקשורת יועז הנדל, כי קיבל החלטה להוציא אל הפועל את רפורמת הסלולר החרדית שתיכנס לתוקף בתוך שלושה חודשים.

בעקבות הכרזתו של השר, שכולל האפשרות לניוד מספרים כשרים ולמעשה ביטול דה פקטו של המשמעות ב'קומות הכשרות', שלח הערב עו"ד זלמן בלאק לשר התקשורת מכתב מיצוי הליכים בשם ארגון 'אמת ליעקב' - בטרם תוגש עתירה לבג"ץ.

במכתבם מציינים הפונים כי הם נדהמו לשמוע על הפגיעה החמורה בשוק החופשי כתוצאה מהחלטת השר, הכופה על חברות הסלולר להימנע מהקצאת קומות כשרות שיתאימו לדרישותיו ולרצונו של מגזר שלם, זאת בזמן שאין כל מניעה ממי שחפץ בכך לרכוש קו שאינו בקומות הכשרות. בפרט כאשר מדובר בהחלטה שחלה למפרע על מי שכבר רכש סלולר בהתאם לרצונו להיות משויך לקומה כשרה וימצא את עצמו בקומה חסרת משמעות.

עוד נטען, כי שייכות לקומה הכשרה מהווה מעין אפשרות לתיוג עצמי, ממש כמו רכישת רכב של חברה מסוימת, והיא מסייעת לציבור החרדי ללכידותו הפנימית ולהשגחה חינוכית במוסדות. הפונים מציינים כי "כפי שלא יעלה על הדעת ששר התחבורה יאסור על יצרני רכבים להציב את סמלי הרכבים שהם מייצרים... גם בנוגע לשירותי הקו הכשר הציבור החרדי רואה בשימוש בשירות הקו הכשר דבר חיובי המאפשר לו לעשות שימוש באמצעי תקשורת בדרך המתאימה לאורחות חייו ובהתאם הוא מעוניין לתייג את עצמו".

בסיום מכתבם מציינים הפונים כי ככל והשר לא ייענה לבקשה, הם מתכוונים לפנות לערכאה המוסמכת כדי לקבל סעד ראוי. עותק מהמכתב נשלח גם ליועמ"ש.

יצוין, עו"ד בלאק, היה זה שעתר לבג"ץ גם בסוגיית קיצוץ הסבסוד במעונות לילדי אברכים ורשם ניצחון כפול: בתחילה בעצם דחיית הקיצוץ לשנת התשפ"ג, ולאחר מכן בהודעת המדינה כי הקיצוץ יידחה בשנה נוספת.

כזכור, לדברי הנדל: "תפקידו של שר בממשלה הוא לקבל החלטות, גם כשיש כאלה שמתנגדים לכך. טובת המדינה ולא טובת קבוצת כוח או מגזר. אנחנו מתקנים היום עוולה צרכנית שפגעה בכחצי מיליון לקוחות בציבור החרדי ומעבירים את הכח מהעסקנים - לצרכנים. החלטתי להסדיר את שוק הסלולר הכשר עבור הציבור החרדי, לאפשר לו חופש בחירה ולייצר תחרות נוספת שתוזיל את המחירים ואת שיפור השירות.

"עד כה שלט בשוק הסלולר הכשר מונופול שהתנהלותו פגעה בתחרות, הגבילה ניידות מספרים, וגרמה לעליית מחירים. איפה שיש כאוס ועוולות צרכניות, אנחנו מתקנים. מגיע לאזרחים החרדים להיות שווים לשאר האזרחים במדינה וליהנות משוק ושירות סלולר חופשי ותחרותי. מהיום הבחירה תהיה בידי הצרכנים – כל אדם יוכל לבחור את חברת הסלולר, את סוג החבילה ואת סוג המכשיר שבו ישתמש".

הנדל הדגיש: "מי שיחפוץ בכך יוכל להישאר בחברת הסלולר שבה הוא מנוי כיום במסלול שירות ״קו כשר״, לו ולילדיו, הכולל חסימה של שירותים ויישומים במכשיר הטלפון וללא נגישות לאינטרנט, וכן יוכל לנייד את מספר הטלפון שלו לשירות "קו כשר" בחברת סלולר אחרת. ומי שיחפוץ בכך יוכל לנייד את המספר שלו משירות "קו כשר" לכל תכנית אחרת שמציעה חברת הסלולר שלו, או שמציעות חברות סלולר אחרות. במדינת ישראל, ראוי שיהיה דין אחד ותנאים שווים בכל מקום".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

35
העתירה לא תחזיק מים. אין שום כפיה במהלך של הנדל. הכל פתוח ומי שרוצה לאכול טריפה יאכל ומי שיש לו יראת שמים ישמור על עצמו.
ירושלמי
34
אתה צריך להפנים שכל מישור ההתנהלות בעולם המודרני הולך לעבור לאינטרנט. זה לא ימשך עוד הרבה זמן שהחרדים לא עובדים וחיים על חשבון אחרים ולכן אולי יכולים להסתדר בלעדיו, וגם זה ספק, כי בעוד כמה שנים לא יהיו יותר חנויות רגילות וגם כדי לקנות נעליים צטרך אינטרנט. מי שעובד היום בעבודה שמתאימה לעידן שלנו כמעט
שלום
33
לזלמן בלאק החרדים שמתנגדים לרפורמה הזאת הם בכל מקרה לא משתמשים בפלאפונים לא כשרים אז על מה בדיוק ההתנגדות שלהם בעצם מובן למה הם מתנגדים כי הם נשארים בכשרים ומחטיבים לנו החרדים שכן רוצים לנייד מה הכי טוב לנו אז לכבוד עו"ד זלמן אל תכתיב לנו מה לעשות כל אחד יבחר אם הוא רוצה לנייד רוב החרדים שיוצאים לשו
אהרון
32
כל הכבוד לשר, הוציאנו מעבדות לחירות, מגלות לגאולה
כל הכבוד לשר
31
הנדל מתיפיף כאילו הוא דואג לציבור אבל מי שיודע מהעסקים שניסו לדבר איתו בחכמה ובדרך כבוד הוא משקר את כולם הנדל טען שאמנם יש בחירה לבן אדם אם להחזיק כשר או לא אבל אם מתחרט ורוצה לא כשר אתה כופה אותו לקבל מספר חדש שזה בהחלט מאד מזיק. אז הציעו לו שיהיה ניוד אבל ישאר איזה שהוא סימן היכר בין כשר ללא כשר ו
אבי
30
תודה רבה לשר יועז הנדל אלוף העולם
חרדי
29
הכל אשמת ועדת הגנבים!
יוסי
28
עכשיו אפשר להבין כמה כסף טמון בעסק הפוליטי הזה.
ללא שם
27
זו נקרא רפורמה??? זה לחזור לשפיות!! למתנגדי ה'רפורמה' אין חלק באלוקי ישראל
ועדת עסקנים רפורמים
26
לציבור החרדי אין עצמאות ומדינה והחיים הם תחת הכיבוש הציוני על כל הסבל והכאב הכרוך בכך.
הבעיה היא הכיבוש הציוני של ארץ ישראל
חחחחחח כל חרדי אבל כל חרדי שעניו בראשו מודה למדינת ישראל שהוא אזרח מדינת ישראל ולא אזרח משינה חרדית אחרת החרדי היה חי באיכות חיים של מחנה פליטים
james
כאשר "הכיבוש הציוני" בא להציל אותנו מהסבל והכאב שגורמת לנו ועדת הרבנים לעיניני תקשורת, במקום לומר להם תודה, אנחנו עוד מתלוננים. כמה כפיות טובה!
רפאל
25
עבירה גוררת עבירה. לא רק נותנים יד לעוול מזעזע אלא הולכים לבג"ץ!! כל הכבוד ליועז הנדל. אמרו רבותינו 'אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים'. עד שלא בא יועז לא העז איש.
ועדת עסקנים לענייני עבריינים
24
א. חוק המעונות בגץ הורה לדחות ביצוע בשנה ב. במקרה הזהמדובר בגיבוב של שטויות חרדיות לא יעבור בשום צורה
james
23
כדאי להתחיל לעבוד את הקב"ה ולא את קהילת הפלאפונים הכשרים. סתם מיותר ויוצר פילוג ומיתוג לא ראוי ומעצבן. וחוץ מזה הגיע הזמן שוועד הרבנים לענייני תקשורת לא יתנהל כמו מאפיה סיציליאנית ויכביד על הציבור שלא לצורך . הגיע הזמן להתקדם קצת להלכות שמתאימות לתקופה להפסיק להחזיק 2 פלאפונים ולא להיתקע אי שם בשנת
לויץ
22
דינה של העתירה להידחות והעותרים מסתכנים שיוטלו עליהם הוצאות כבדות.
דוד
21
ה"גזרה" של השר יועז הנדל תמנע את ה"זכות" לכפות על הציבור תקנה שכלל אינו חפץ בה.
רפאל
20
הנדל אני לא מבין אותך. מי שלא רוצה פלאפון כשר קונה לו פלאפון לא כשר.ממתי אתה מנסה לכפות עלי לשתות קולה במקום מים.קולה וטלפון לא כשר שניהם רעל.האם אתה מנסה להרעיל אותי.קצת שכל בקודקוד לא יזיק לך.
שלמה
19
טפוו על הנדל🤢🤢🤢
אא
18
זה הכול בשביל להאשים גם את הבג"צ בשנאת חרדים... לקראת הבחירות...
ריאליסט
17
וואו. איזה איום מפחיד. לזלמן בלאק אין סיכוי והריפורמה עבור תעבור. ברור כשמש מהיכן יש כסף לממן את העו"ד ד
זלמן בלאק
16
אני קורא את התגובות וקולט את מה שגם אתה הבנת - "כבוד השר" שלח את אנשיו שיגיבו גם אצלנו באתרים החרדים ויטיפו לנו שכאילו המהלך שהוא עושה זה טוב והנכון ואילו העותרים שוגים וטועים, אבל האמת היא - בלי שום קשר לחרדי ולא חרדי, למה אתה דוחף את האף שלך - אין פה איזושהי הגבלה כי מי שרוצה לתייג את עצמו בקומה
האמת תנצח
15
מדהים, אני מתייג את עצמי באכילת חמץ בפסח, חזיר עם גבינה שומע נשים שרות , מתלבש קצר, זכותו של כל אחד לתייג את עצמו? חצופים.....עד שלא כולם יהיו פה חרדים אתם לא תפסיקו
ללא שם
14
מושחתים
דיל בין גנבים
13
זו כתבת פרסומת לעו"ד?
יהודי פשוט
שאלה : כיצד אמו של עו"ד יודעת כי בנה משקר לה ? תשובה : הוא פותח את הפה לדבר :-)
2
12
חוצפה
רוב החרדים מתנגדים לוועדה הזאת
11
כבוד השר שלום רב אני רואה חשבון ומעסיק עובדים. אני רואה את החריצות של העובדים החרדים להם טלפון כשר ובשעת העבודה אין הפרעות של רשת הודעות קבוצות חברים ועוד. עובדי משרדינו מקצועים ביותר ונותנים שרות אדיב ללקוחות. לצערי הרב אתה פוגע ללא מודע במשהו משמעותי ביותר עבור הציבור החרדי בעבר היו גזרות דומות בצ
פנייה אישית לשר
10
יישר כח הנדל!! חילך לאורייתא
ללא שם
9
חבורת פושתקים
הקומה הכשרה אינה 'רצונו של המגזר'!!
8
אני לא אומרת כלום כי מי שרוצה טלפון כזה סבבה ומי שרוצה טלפון כזה סבבה פשות זה לא בכירה של אף אחד זה רק בכירה של הבן אדם לא הם ישר 🤥😤 [ואת האמת אני לא זכיתי לטלפון כשר אבל לא הם מיתרבים]
חסוי
7
עשיתם מעשה נכון כשעתרתם נגד המעונות עכשיו אתם עושים מעשה רע של כפייה ניצול ועושק
חבל
6
מה הקשר בן גזירת המעונות לקווים הכשרים, הקווים הכשרים נשארים כמו שהם רק יש עוד אפשרויות ואין שליטה כוחנית של כשרויות למיניהם.
לוי
5
יידחה על הסף
ללא שם
4
כשה' ציוה על אדה"ר לא לאכול מעה"ד הוא לא הוציא אותו מהגן, הוא אמר לו אתה בגן יש מותר ויש אסור ואני סומך עליך שתשתמש רק במותר, כך האינטרנט ברור שעדיף סינון טוב אבל גם אם אין סינון תדע להשתמש רק במה שה' מרשה
משה בן אברהם
משה בן אברהם העובדה היא שאדה"ר לא עמד בפיתוי..ואין לנו אפילו מושג קלוש מה היה גודלו הרוחני, תפנים המדיה מקור לבעיות עצומות עם כל הטוב שבה. חיינו גם בלעדיה מצויין!
מיכאל
3
בס"ד, לכל המתצדקים למיניהם, לא הבנתם מה קורה כאן, יש כאן מגמה אחת ויחידה, והיא ל"חלן" החרדים, זה פשר כל מיני דברים שקורים במדינה בשנים האחרונות. כמו פתיחת קורסים לחרדים בצבא, וכו', ברגע שבן תורה יוצא לקורס ע"י הצבא, לאט לאט הוא כבר לא בן תורה, אלא נהפך ל"בעל בית" ומושפע מכל המוסגים ששומע. הוא פ
bgh
2
לאמריקאים ישנו משפט מפורסם Follow The Money Trail. ברגע שמבינים היכן טמון הממון, מבינים את מפת האינטרסים. יש להניח שגן כאן החוקיות תקפה. חברות הסלולר תמשכנה לקיים את הקומה הכשרה. אולי אפיךו תכשרנה קומות נוספות, ברמות כשרות שונות בהשגחה שונה, אולם עתה יוכל כל בעל טלפון להחליט באיזו מן הקומות ברצונו
3
1
על זה נאמר "חוצפה יסגא" תובעים בשם החופש את ה"זכות" להשתלט ולמנוע חופש מאחרים.
מו

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים:

מפרשת השבוע

מה הקשר בין אברהם אבינו לקרבן העומר וארץ ישראל? | צפו

בשיעורו על פרשת השבוע - פרשת אמור, מסביר הרב אברהם יוסף שוורץ, מהו הקשר בין אברהם אבינו לקרבן העומר וארץ ישראל? | מהי הסיבה שקרבן העומר היה משעורים, ושתי הלחם בחג השבועות היה מחיטים, ומהו המסר שעלינו ללמוד מכך לחיי היום יום? צפו (יהדות)

כיכר השבת|

תלמיד חכם, ברגע!

בואו לסיים ש"ס תוך שנה | השיעור היום: בבא קמא ס"ו-ע"ב

אל תפספסו והצטרפו ליוזמה שבמסגרתה יתאפשר לסיים את הש״ס בתוך 14 חודשים בלבד | השיעור היומי נמסר על ידי הגאון הרב יעקב דוד סטפנסקי ונמשך כשלוש שעות | והיום: מסכת בבא קמא ס"ו-ע"ב | צפו בשיעור (יהדות)

כיכר השבת|

החרדים יפרשו מהממשלה? 

דיווח: צה"ל נערך לעצור גם צעירים חרדים שלא התייצבו לצווי הגיוס הראשונים

בניגוד למבצעים קודמים בהם שוטרי המשטרה הצבאית נמנעו מלעצור באופן יזום צעירים חרדים - כעת צה"ל נערך לבצע רחב שיכלול גם בני ישיבות שלא התיייצבו לצווי הגיוס הראשונים אותם קיבלו | הנציגים החרדים הבהירו שמהלך כזה יביא לפירוק הקואליציה (בארץ)

חזקי שטרן||
4
ש

בנווה יעקב

טרגדיה נוראה: הגב' ירימי הותירה אחריה 7 יתומים רכים

נאבקה במחלה הנוראה שנתיים קשות ומייסרות והמשיכה בשגרת חייה למרות הכל | שבוע לפני פטירתה כבר אמרה לאביה: "כבר אין לי כח לדבר, אדבר איתך מהשמים" | האבל כבד, השבר נורא, והמצב הכלכלי מחייב הגשת עזרה (חרדים)

כיכר בשיתוף קופת העיר|מקודם
ש

ימים לפני ל”ג בעומר ובאורח חריג:

פוסק הדור הגר”מ שטרנבוך כינס בביתו את לומדי הזוהר

בני העלייה ההוגים במהלך השנה כולה בספר הזוהר במסגרת חבורת “איתכנשו” שע”י ארגון “אור הרשב”י” זכו לשמוע דברי ברכה מפוסק הדור הגאון רבי משה שטרנבוך אשר שיבח את היוזמה המופלאה (חרדים)

אסף מגידו|מקודם

תיעוד וסיקור מיוחד

עם נציגים ממדינות מוסלמיות: שליחי חב"ד מ-40 מדינות התכנסו במונטנגרו

שלוחי חב"ד מאירופה, אפריקה והמזרח התיכון דנו בהגירת ישראלים, התעוררות יהודית בקרב צעירים ובניית תשתיות חדשות - בעידן שאחרי הטבח בשמחת תורה: "הכינוס חידד את האסטרטגיה שלנו שכל מהגר ישראלי או יהודי ימצא מיד בית עם הגעתו" | רגע מרגש בכינוס שנערך במונטנגרו: סיום כתיבת ס"ת שישמש קהילות יהודיות במדינות מוסלמיות (בעולם)

יוסי נכטיגל|

תקיפה בלב הזהות היהודית

פגיעה חמורה בדת: כך מגיבים בישראל על החרמת כלי המילה באנטווערפן

סגן יו"ר הכנסת משה רוט, פנה בדחיפות לשגריר בלגיה בישראל ולשר החוץ סער בעקבות החרמת כלי מילה באנטוורפן | "מדובר באירוע חמור מאין כמותו, הפוגע פגיעה אנושה בחופש הדת ובזכויות הפרט. טקס ברית המילה הוא מהמצוות היסודיות והמקודשות ביותר במסורת היהודית מזה אלפי שנים, כל ניסיון לפגוע בו נחווה כתקיפה ישירה בלב הזהות היהודית" | המכתב המלא (חרדים)

חיים רוזנבוים||
3

ריאיון מיוחד, ערב ההילולא

מאות מצלמות, אלפי שוטרים: כך פועל מרכז השליטה של המשטרה במירון | הצצה נדירה

עומר שלום הלוי - קצין המבצעים של מחוז צפון במשטרת ישראל ומפקד מרכז השליטה והפיקוד על הילולת הרשב"י במירון - בריאיון מיוחד ל'כיכר השבת', ערב ההילולא, עם הצצה נדירה למרכז השליטה של המשטרה, המתכלל מאות מצלמות ואלפי שוטרים | צפו (חרדים)

יוסי עבדו||
2

בראשות רבני השכונה

ארבע שנים למייסד 'משה אמת': תושבי שיכון ו' התכנסו

בעיר התורה והחסידות בני ברק נערכה עצרת חיזוק והתעוררות לזכרו של הגאון רבי חפץ רחמים זצ"ל, מייסד בית הכנסת "משה אמת" ומקים שכונת "נווה אחיעזר", במלאות 4 שנים להסתלקותו (חרדים)

חיים רוזנבוים||
1

החרדים יעוררו משבר נוסף?

נחשף: חוק המס החדש צפוי להביא לפגיעה קשה בחרדים

חוק חדש שמקודם בימים אלו בקואליציה, צפוי להביא לפגיעה קשה ביותר של כ-80% בתקציבי עמותת חרדיות, סיוע לאברכים ושימור בתי כנסת | החוק מקודם על ידי חכי"ם במפלגת השלטון, במטרה לחתוך דרסטית את תקציב עמותת השמאל ובין הייתר צפוי לפגוע בעמותת הציבור החרדי (חרדים)

חזקי שטרן||
5

"שמרו על הזמנים שנקבעו"

בכיר במשטרת מחוז צפון בריאיון: כך המשטרה נערכת להילולה במירון

ערב הילולת התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי במירון, רגע לפני שמאות האלפים יעלו לפקוד את הציון הקדוש בל"ג בעומר ובימים הסמוכים לו, צוות "כיכר השבת" בסדרת ראיונות וכתבות שטח היישר ממירון | רב-פקד סלבה בונצ'וק, קצין אבטחה ורישוי מחוז צפון, בריאיון מיוחד ממירון על ההיערכות המשטרתית, ההכנות והמסר שלו לציבור העולים | צפו (משטרה)

יוסי עבדו|

"פך השמן החרדי לא יישבר אחרי ה-7 באוקטובר"

"ההוכחה שהחרדים לא יוותרו על מי שלא לומד - ישיבות הנושרים" | ד"ר אבישי בן חיים בריאיון נוקב ובלעדי

"חרדי שמתגייס בגיל 18 - הילדים שלו כבר לא יהיו חרדים" – ד"ר אבישי בן חיים מנתח בראיון מיוחד לאלי דן מתוך חדר העריכה של סדרת הדוקו "אמונה וביטחון" את המציאות הסוציולוגית העקשנית | "החרדיות של הרב שך שונה מהחרדיות של הרב עובדיה, אבל שתיהן מחויבות לשמירת פך השמן הטהור" | "המסלולים החרדיים בצה"ל הם פרויקט חשוב אבל הם לא שוויון בנטל" | "דווקא כשהציונות הייתה אנטי-דתית החרדים היו פתוחים יותר לשירות" | צפו בריאיון המלא (חרדים)

אלי דן||
18

רעידת אדמה של ממש

אנטווערפן כמרקחה: פשטו על בתי מוהלים והחרימו סכינים 

הלם וזעזוע בעיר אנטווערפן | לאחר התרסה של יהודי מקומי נגד כל הקודש לנו, פשטה המשטרה המקומית בשעות לפנות בוקר על בתי המוהלים בעיר, ובצו בית משפט ערכו חיפוש יסודי בביתם, תוך שהם מחרימים את כל סכיני המילה שהיו ברשותם, וביקשו את הרשימה של הילדים שהם מלו בשנה האחרונה | העיר סוערת (חרדים)

חיים רוזנבוים||
19
ש

אלמנה ו-4 יתומים

לעיני הילדים: ר' דורון קרס ולבו נדם

טרגדיה מזעזעת בפתח תקווה: הרב דורון שקד ז"ל בן 37 , אב לארבעה, קרס במפתיע לעיני בני משפחתו ונפטר מדום לב • האלמנה חזרה ברגל במוצאי החג כדי לבשר לילדיה שאביהם נפטר • ארבעה יתומים ואלמנה צעירה וחסרת אמצעים נותרו ללא משענת • המשפחה שרויה בקריסה כלכלית ורגשית (חרדים)

אסף מגידו|מקודם

ערב הילולת הרשב"י

הבקשה המרגשת של משה אבוטבול מהעולים למירון | צפו

הילולת הרשב"י בפתח, סגן השר משה אבוטבול מש"ס ביקש מהעולים להימנע מהפצת חוברות קודש שעלולות להתבזות: "אותם דפי קודש מפוזרים ברצפה ודורכים עליהם ללא משים לב, כבדו את כתיבת התורה" | צפו (חרדים)

חזקי שטרן||
1

"אבדו עקבותיו"

דאגה גדולה בקסבה: מבוגר ירושלמי נעדר; 'נראה בכיכר השבת'

משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור נעדר מבוגר - תושב ירושלים, אשר יצא מביתו ביום ראשון בערב ומאז עד לשעה זו - אבדו עקבותיו | המבוגר הירושלמי יצא מביתו בשכונת מאה שערים ונראה לאחרונה בצומת ׳כיכר השבת׳ (חרדים, משטרה)

קובי רוזן|

ערב הילולת ל"ג בעומר | צפו

פרויקטור מירון יוסי דייטש בריאיון מיוחד: "63,500 איש יוכלו להיות בהר בכל רגע"

ערב הילולת הרשב"י במירון צוות "כיכר השבת" בסדרת ראיונות וכתבות שטח מירון • פרויקטור ההילולא, יוסי דייטש, בריאיון מיוחד מהשטח על ההיערכות האחרונה לרבבות העולים, השיפורים הרבים שנעשו לקראת ל"ג בעומר, ההתמודדות עם ההילולא הקצרה בגלל יום שישי, המתפללים שלא יוכלו לעלות להר, האחריות הכבדה והמסרים החשובים לציבור העולים • צפו (חרדים)

יוסי עבדו||
15

הניסיון לייצר סערה סביב מירון

מקלב זעם על האופוזיציה במליאה: "איך אתם מעיזים?" • צפו

בשבוע האחרון, האופוזיציה מנסה בכל דרך לייצר זעם ציבורי שאינו מוצדק נגד ארגון התחבורה למירון, שנעשו על פי המלצות ועדת החקירה לאסון | מי שזעם על כך במיוחד היום, הוא סגן השר מקלב שנאם במליאה נאום תקיף וחריף בו תקף את חברי האופוזיציה | צפו (חרדים)

חנני ברייטקופף||
8

תלמיד חכם, ברגע!

בואו לסיים ש"ס תוך שנה | השיעור היום: בבא קמא נ"ט-ס"ה

אל תפספסו והצטרפו ליוזמה שבמסגרתה יתאפשר לסיים את הש״ס בתוך 14 חודשים בלבד | השיעור היומי נמסר על ידי הגאון הרב יעקב דוד סטפנסקי ונמשך כשלוש שעות | והיום: מסכת בבא קמא נ"ט-ס"ה | צפו בשיעור (יהדות)

כיכר השבת||
1
ש

18 שנות ותק

95% הצלחה במבחני הרבנות: השיטה שמשנה את הכללים

עם שיטת הלימוד המהפכנית, הליווי האישי הצמוד וההכנה המעמיקה – מרכז מ.ל.מ מבטיח לך הצלחה במבחני הדיינות, הטוען הרבני והרבנות, כפי שמעידים אלפי בוגרים מרוצים! (חרדים)

בשיתוף מ.ל.מ|מקודם|
1