"בגלל הלבוש" | צפו

אברך מאלעד נפש בירושלים והותקף בידי שני ערבים

ללא כל סיבה: אברך שהגיע יחד עם משפחתו לנפוש בירושלים, הותקף באמצע הרחוב בידי שני ערבים, כאשר הלך להביא מרכבו את המזוודות לנופש | צפו בתיעוד מהפגיעה (חדשות חרדים)

אברך תושב אלעד, הגיע יחד עם משפחתו לנפוש בירושלים, ועל פי ארגון חוננו הוא הותקף באכזריות בידי שני ערבים - שדחפו אותו לקרקע. עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו פנה במכתב למשטרה ובו הוא מבקש לעצור שני ערבים אשר תקפו לפני כשבועיים אברך חרדי תושב אלעד אשר הגיע לירושלים לנופש עם משפחתו.

במכתבו מתאר עו"ד בלייכר את התקיפה אותה חווה האברך: "מרשי הינו יהודי תושב אלעד, אשר התארח עם אשתו ובניו במלון סמוך, והלך להביא מרכבו את המזוודה שלו אל המלון. לפתע וללא כל סיבה, שני בני מיעוטים אשר ראו את מרשי, אשר לבוש בלבוש יהודי מסורתי , החליטו לתקוף אותו ולהשפילו .כאשר חלפו על פניו, אחד מהם דחף אותו בכתפו, והשני הכה בראשו מכה חזקה ממנה התמוטט ונפל ארצה. התוקפים צחקו וקראו אל מרשי קריאה לא ברורה ממנה הבין רק את המילים "אל יאהוד .התוקפים המשיכו בדרכם לרחוב יפו, בעוד מרשי קם ומתיישב על מנת להתאושש ולהמשיך בדרכו", כתב בלייכר.

בלייכר ציין במכתבו כי אירוע התקיפה תועד וביקש מהמשטרה לפעול למעצרם של התוקפים: "כתוצאה מהתקיפה סבל מרשי כמה ימים מסחרחורת וכאבים בראשו. מרשי הגיש תלונה בתחנת ראש העין אשר הועברה לתחנתכם. בידי מרשי סרטון תיעוד האירוע שנקלט במצלמת בניין סמוך, והוא הועבר למשטרה עם הגשת התלונה. מדובר במקרה חמור ומזעזע בו יהודי מושפל ומוכה במרכז העיר ירושלים, אך ורק בשל יהדותו ממניעים אנטישמיים מכוערים .בשל החשיבות הרבה של המלחמה בטרור, אבקשכם להתייחס לתקיפה באופן הראוי, לרכז מאמץ מודיעיני וחקירתי על מנת לאתר את התוקפים", הוסיף בלייכר.

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה לסיפור: "אנו רואים בחומרה אלימות מכל סוג שהיא, ובהתאם מיד עם קבלת הדיווח על המקרה, הגיעו שוטרים למקום וביצעו סריקות. בעקבות המקרה נפתחה במשטרה חקירה המתנהלת בימים אלו, ובמסגרתה בוצעו ויבוצעו כל פעולות החקירה הנדרשות במטרה למצות את הדין עם המעורבים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
חחחחח ככה מכינים היום תיק תביעה לביטוח לאומי
ספרדי צנוע ושקט
11
לנפוש באמצע הזמן?
נתי
כן באלו טוב לך כאילו מה מה אתם מתערבים לאנשים בחיים שלהם יאווו איזה בני אדם יאלללההההה
אני....
10
למה אברך נופש באמצע הזמן? מה הוא אדמו"ר?
זלמן ליב
איך אתה יודע מתי זה קרה?
חיים
יש תאריך...
ממ
מה אתה מבין מהחיים שלך? ואם הוא עבר תקופה קשה במשפחה והוא היה צריך את החופש הזה? מטומטם שכמוך!!
אחת
מה כ"כ אכפת לך
אנונימי
מה אכפת לך למה הוא נופש איפו הוא נופש הוא רוצה קצת לבלות להנות אז יאללה שתוק אל תתערב לא בחיים וזהו הוא ינפוש מתי שנוח לו ומתי שבאלו זהוווווווווווווווו
3...
9
הארורים האלה בכל מקום, בבתי חולים, בסופרים, בסניפי הדואר ואיפה לא?! זה כבר מזמן לא רק "בועלי בניין" (לא טעות כתיב). עיננו לה' לבדו, ישלח בן דוד במהרה ויגאלנו.
איל
8
הי. חחחח זה אח שלי
אחות שלו
שקרנית,אז זה אומר שאתם ההיתם במלון חיכתם לו,והוא חזר פצוע??????????????????
אני....
זה אח שלי! לא חיכינו לו במלון... הוא הלך עם אשתו והילדה...
אחת
7
לזרוק את החמורים לחו"ל.
משה
6
כל הזמן ערבים עושים צרות,בן גביר טפל בהם.
ערבים ערבים,
5
ממתי נופשים בירושלים?
משה
4
אני לא מבינה אתר חרדי?? מה זה הפרסומת הזאת??????‽ תתבישווווו!!
אני
3
למגיבי התגובות עד כה: במקום להתייחס לעיקר אתם עוסקים בתפל. במקום להגיב ולמחות על כך שפגעו ביהודי קדוש ולא משנה באיזה נסיבות, אתם מתדיינים האם זה בין הזמנים?! ממתי אברך נופש?! מה זה עניינכם?! זכותו לנפוש בארץ הקדש מתי שהוא רוצה, בזמן שנוח לו ולמשפחתו בלי לתת דין וחשבו לאף אחד!!!
אלי
2
תגובות 10 9 8 ממש תתביישו לכם אין לא רוצה לאחל לכם כך זה על תדעו חברך עד שתגיע למקומו למה הוא הלך ולמה בעמצא זמן תחנכו אותכם ואת ילדכם ממש בושה שישנם אנשים כאלו באתר שכותבים כאלו תגובות.... תתביישו
שדרן קול ברמה...
1
ממש בושה ותגובות פה ראיתי בקורונה את הבושות
חרד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: