עיר התורה והחסידות בני ברק שהתעטפה הבוקר (רביעי) באבל כבד עם הסתלקותו לשמי מרום של האי צדיק וקדוש, המקובל הגה"צ רבי אלטר דוד חיים שטרן זי"ע, נערכה למסע הלוויה ענק. "כיכר השבת" מעביר את מסע הלוויה בשידור חי.
מסע הלוויה • שידור חי (צילום: שיא לייב)
יחידת השיטור העירוני, בשיתוף עם אגף החנייה בעירייה, מאבטחים את מסע הלוויה. מטרת ההיערכות היא לאפשר לציבור הרחב ללוות את המקובל ברוב כבוד בדרכו האחרונה, תוך שמירה על הסדר הציבורי והכוונת התנועה באזור.
ההכנות כוללות תגבור כוחות בשטח במטרה למנוע עומסי תנועה ולסייע למשתתפים בלוויה. הציבור מתבקש להישמע להנחיות הכוחות בשטח על מנת להבטיח מהלך תקין של הלוויה.
מפת חסימות החל מהשעה 12:30:️ רח׳ חשב סופר פינת רחוב סוקולוב, ובהמשך רחובות רד"ק פינת סוקולוב, ורחוב דונלו פינת רד"ק.

במסגרת ההיערכות הנרחבת, צוותי ההצלה יאבטחו את שלום הציבור לאורך כל מסלול הלוויה. מטרתם היא לספק מענה רפואי מהיר ויעיל לכל מקרה חירום, ולדאוג לשלומם של המשתתפים.
הציבור מתבקש לשמור על סדר, להימנע מדחיפות ולהישמע להוראות צוותי ההצלה והאבטחה, כדי להבטיח מהלך תקין ובטוח של האירוע.
הציבור אשר אינו לוקח חלק במסע הלוויה, מתבקש להימנע מהגעה למקום, ואף לנסוע בדרכים חלופיות, ייתכנו עומסים בצירים עד השעה 16:00.


0 תגובות