דלג לתוכן הראשי
צא"פ על שמו

מעצר המוהל החשוד מבני ברק: השופט הורה על שחרורו למעצר בית

המוהל מבני ברק שחשוד בגרימת מוות ברשלנות לתינוק שוחרר למעצר בית. התינוק נפטר כשלושה שבועות לאחר ברית המילה בחשד לסיבוך (בארץ)

thkuxyrmhv (צילום: Chaim Goldberg/Flash90)

בית משפט השלום בתל אביב החליט היום (רביעי), ערב חג הפסח, בשעת בוקר, על שחרורו של המוהל החשוד בגרימת מוות ברשלנות לתינוק שאותו מל בתנאים מגבילים ומעצר בית.

המשטרה הגישה ערר, ובית משפט המחוזי השאיר את החלטת בימ"ש השלום על מעצר בית עד לתאריך 9.4.26. "החקירה נמשכת במטרה להגיע לחקר האמת", מסרה המשטרה.

סנגורו של המוהל, עו״ד יאיר בן שטרית, מסר היום כי "מה שהחל בקול תרועה רמה, מסתיים בקול ענות חלושה. מרשי משתתף בצערה הכבד של המשפחה על האירוע הטרגי. עם זאת, יודגש כי מרשי פעל לכל אורך הדרך בהתאם לסטנדרט המקצועי הנדרש ואף למעלה מכך.

"גם ערר שהגישה המשטרה לבית המשפט המחוזי על החלטת השחרור נדחה, ומרשי שוחרר, דבר המדבר בעד עצמו. יודגש כי פטירת התינוק אירעה כשלושה שבועות לאחר ביצוע הברית, נתון מהותי המחליש באופן משמעותי כל ניסיון לייחס למרשי קשר סיבתי או רשלנות. בנסיבות אלה, אנו סמוכים ובטוחים כי עם השלמת הבדיקות, תיק החקירה ייסגר ולא יוותר ממנו דבר".

המוהל, תושב בני ברק, נעצר בחשד לרשלנות, בעקבות מותו של תינוק אחרי ברית מילה שביצע. הברית אירעה לפני חודש, ולפי החשד סיבוך בהליך הוביל לזיהום שגרם למותו של התינוק כעבור כשבועיים.

לרב מיוחס חשד של גרימת מוות ברשלנות של קטין. בתום חקירתו הוא נכלא, והבוקר כאמור הובא לדיון בהארכת מעצרו.

ממשטרת ישראל נמסר אמש: "חוקרי משטרת בני ברק–רמת גן פתחו בחקירה עם קבלת תלונה היום על מות תינוק, בחשד לגרימת מוות ברשלנות, בשל חשד לסיבוך בהליך ברית המילה שבוצע ע"י המוהל. שוטרי הסיור עצרו את החשוד, מוהל בן 66, תושב בני ברק. משטרת ישראל משתתפת בצער המשפחה ותמשיך בחקירה יסודית לשם חקר האמת ומיצוי כלל הפעולות הנדרשות".

33 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
תבדוק טוב לפני שלוקחים אותו למוהל... תראו גם את התחקיר שערוץ 13 עשו לפני 2 שנים ותשפטו בעצמכם. עתיד המשכיות בני ישראל תלוי בדבר!
מאיר
מוהל מקצוען . הרב לא רוצה להכפיש את ההורים לכן הוא שותק. בבקשה לא לפסוק על פי ערוץ 13 שידוע שאינו מחבב רבנים
יאיר
ההמשכיות של עם ישראל תלויה בלשון הרע שאתה מדבר !!! זה יותר מדאיג אותי
יעקב
זה הרב שלדעתי הציל מאות משפחות מגירושין וחינוך ילדים !! של נעליך לפני שאתה מטנף ומקצוען גם בבריתות
דניאל
אני חייבת לו את החיים שלי !! הציל את הזוגיות שלי ומל את הילדים שלי במסירות נפש . לא מאמינה ללשון הרע של 13
חנה
יש לך בדיחה יותר טובה חוץ מלהאמין לערוץ 13??? אני מעדיף להאמין לחפץ חיים על חומר איסור של לשון הרע
יגאל
מציעה לך לבקש להוריד את התגובה שלך ! אין לך מושג באיזה רב צדיק נפלת חוס על נפשך
איילה
מכיר את הסיפור שהיה שם . מעדיף לא להכפיש אף אחד אבל הרב לא היה אשם . אפילו בית המשפט דחה את הטענות אז בבקשה לא למר לחוץ גורלות
מני
גם ערוץ 13 אומר על החרדים שהם מוצצי דם ועלוקות . אז בבקשה אל תשפוט בשם ערוץ תקשורת ששונא רבנים
דוד
10
אני מתקשרת לרב הזה בכל שעה אפשרית ונותן לי תשובות מפורטות עם מקצועיות גם בשלום בית , אני מאמינה שיש פה רשלנות של גורמים אחרים..... הכי קל ליפול על רבנים
אפרת
9
הרב מאיר מאזוז הוציא עליו מכתב נגדו שאסור לו למול ובכל זאת מל, אז עם כל הכבוד למטהרים את שמו בטענות נגד ערוץ 13, זה לא רק הם...
מכתב מהרב מאזוז

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: