לקראת ההלוויה: ניקיון ברחובות

אלפים משתתפים במסע הלווית האדמו"ר מסאדיגורא זצ"ל. שעה קלה לפני הגעת מסע הלוויה לבניין ישיבת 'סאדיגורא', פשטו עובדי העירייה וניקו ביסודיות את הרחוב. בתוך כך, ראש הממשלה בנימין נתניהו, התקשר לסגן שר הבריאות, יעקב ליצמן, והביע תנחומים על פטירת האדמו"ר זצ"ל: "זו אבידה גדולה לכולנו" (מעניין)

עובדי העירייה, היום (צילומים: כיכר השבת)

אבל כבד ביהדות החרדית על הסתלקותו של זקן אדמו"רי בית רוזין כ"ק האדמו"ר מסאדיגורא זצ"ל. מסע הלוויה החל בשעה 13:30 בבית המדרש 'סאדיגורא' ברחוב גוטמכר בבני-ברק.

בשעה 15:00 מסע הלוויה יצא מבניין ישיבת 'סאדיגורא' ברחוב עזרא בבני-ברק ומשם תצא בדרכה לבית העלמין 'נחלת יצחק בגבעתיים. בנו של האדמו"ר, הרב ישראל משה פרידמן, מונה לממלא מקומו בהנהגת החסידות.

שעה קלה לפני הגעת אלפי המלווים לרחוב עזרא, פשטו עובדי העירייה על הרחוב וניקו אותו לכבוד האדמו"ר ומסע הלוויה ההמוני.

אחד התושבים, אומר בשיחה עם 'כיכר השבת' כי "זכינו היום לניקיון יסודי ברחוב, דבר שלא נראה מזה זמן רב. לפחות, לכבודו של האדמו"ר ולכבוד מסע ההלוויה, הואילה העירייה בטובה לקרצף את הרחוב".

בתוך כך, ראש הממשלה בנימין נתניהו, התקשר לסגן שר הבריאות, יעקב ליצמן, והביע תנחומים על פטירת האדמו"ר זצ"ל. "זו אבידה גדולה לכולנו", אמר ראש הממששלה, "הכרתי את הרבי שהיה איש דגול שדאג לעם ישראל בכל דרך".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: